Støvsugerposer til Nilfisk

 • Nilfisk Elite Serien Støvsugerposer

  Nilfisk Elite Serien Støvsugerposer

 • Nilfisk Select Serien Støvsugerposer

  Nilfisk Select Serien Støvsugerposer

 • Nilfisk Bravo Serien Støvsugerposer

  Nilfisk Bravo Serien Støvsugerposer

 • Nilfisk Extreme / King Serien Støvsugerposer

  Nilfisk Extreme / King Serien Støvsugerposer

 • Nilfisk Power Serien Støvsugerposer

  Nilfisk Power Serien Støvsugerposer

 • Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo Støvsugerposer

  Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo Støvsugerposer

 • Nilfisk Buddy II Støvsugerposer

  Nilfisk Buddy II Støvsugerposer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (44)
 2. checkmark
  Electrolux (22)
 3. checkmark
  Miele (22)
 4. checkmark
  Miele C1 Serien (16)
 5. checkmark
  Miele C2 Serien (16)
 6. checkmark
  Bosch Serie 6 (16)
 7. checkmark
  Bosch Serie 4 (16)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (16)
 9. checkmark
  Kärcher SE 4002 (13)
 10. checkmark
  Kärcher SE 4001 (13)
 11. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (12)
 12. checkmark
  Hoover (12)
 13. checkmark
  Bosch  (12)
 14. checkmark
  Nilfisk VP300 (1)
 15. checkmark
  Dreame D10 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (25)
 2. checkmark
  Gul (8)
 3. checkmark
  Blå (7)
 4. checkmark
  Grøn (5)
 5. checkmark
  Rød (4)
 6. checkmark
  Lilla (4)
 7. checkmark
  Brun (1)
 8. checkmark
  Multifarvet (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

støvsugerposeStort udvalg af støvsugerposer til Nilfisk

Det kan være lidt af en jungle at finde de støvsugerposer der passer til netop den støvsuger du har. Der er nemlig et hav af støvsugere fra forskellige mærker og i varierende modeller på markedet - og mindst lige så mange forskellige støvsugerposer at vælge mellem. Det behøver dog ikke være en helt uoverskuelig opgave, så længe du har et par ting i mente. Det første du skal gøre er blot have styr på, hvilken model af Nilfisk din støvsuger er - herefter kan du finde de rigtige Nilfisk støvsugerposer. Du finder nemt modelnummer eller serienummer på din støvsuger. Med disse poser ved hånden er du godt rustet til at gøre godt rent og du kan stole trygt på, at der altid vil være en ny pose at skifte, når den gamle bliver fyldt

Generelt er det det nemlig utrolig vigtigt, at du ikke lader dine støvsugerposer blive overfyldte, da din Nilfisk støvsuger kan blive overophedet og gå i stykker. Skift derfor altid når din støvsuger fortæller dig det, eller når du selv kan se at den er ved at være fyldt. En anden god indikator på at det er på tide at skifte til nye poser også, at støvsugeren ikke har den samme sugeevne som den plejer.

I udvalget af støvsugerposer finder du blandt andet poser til Nilfisk Elite, Extreme, One, GM, Neo, Coupe, Go og mange flere. Det er derfor let at finde én der passer til lige netop din model. En stor fordel ved Nilfisk er, at mange af støvsugerposerne ikke kun passer til én Nilfisk model, men til mange forskellige. Har du derfor et sæt støvsugerposer liggende som du købte til en ældre model vil det derfor sjældent være et problem at bruge dem til en nyere støvsuger. Faktisk passer mange af Nilfisk poserne også til helt andre brands - hvilke Nilfisk og andre støvsugere støvsugeposerne passer til, vil fremgå i en liste inde på produktet. I sidste ende er det vigtigste dog at de passer til lige netop din støvsuger så du kan nyde godt af de mange fordele en ny, frisk støvsugerpose byder på. Så bliver rengøringen straks både lettere og mere effektiv.

Derfor er nye støvsuger poser så vigtige

Der er mange gode grunde til at investere i nye støvsugerposer, men én af de mest vigtige grunde er, at rengøringen i det store hele bliver bedre med en ny pose. En tilstoppet pose vil nemlig både skabe problemer for dig og for støvsugerens indre. I værste fald kan en propfyldt støvsugerpose nemlig risikere at sprænge eller få et hul, hvilket gør, at støv og snavs kan blive suget ind i støvsugerens motor. Dette kan i værste fald få den til at overophede og brænde sammen. Du skal dog være meget uheldig før det sker, og i de fleste tilfælde vil en fyldt støvsugerpose resultere i en støvsuger, der har en betydeligt forringet sugeevne. Det er dog stadig frustrerende at stå tilbage med en støvsuger, som kun opsamler noget af støvet i hjemmet. Derfor er det enormt vigtigt at investere i nye støvsugerposer, så du ikke ender i en situation, hvor din Nilfisk støvsuger ikke virker optimalt.

Derudover vil din Nilfisk støvsuger også holde i længere tid med regelmæssig vedligeholdelse. Sådan vedligeholdelse indebærer ikke kun, at du skifter støvsugerposen en gang imellem, men går også ud på at rense din støvsuger og skifte eventuelle defekte dele ud. Det hjælper med at forebygge skader og blokader i selve støvsugeren og sikrer blandt andet at ting og sager ikke sætter sig fast i røret eller mundstykket. Støvsugerposen spiller dog stadig en central rolle når det gælder ordentlig vedligeholdelse af støvsugere.

Forbedret sugeevne og filtrering

Mange har uden tvivl oplevet at have svunget støvsugeren og gjort rent i hjemmet, hvorefter de har opdaget, at støvsugeren ikke har præsteret som den skal og at der stadig ligger støv og skidt rundt omkring. Det er en frustrerende situation, men ikke desto mindre et af de tydeligste tegn på, at det er på tide at skifte din Nilfisk støvsugerpose ud. Hvis støvsugerposen bliver overfyldt forhindrer det nemlig en ordentlig luftgennemstrømning, hvilket forringer sugeevnen. Der er i korte træk ikke nok plads til at luften kan cirkulere ordentligt i støvsugeren. På samme tid vil luften heller ikke blive filtreret på samme måde, da støv med tiden vil sætte sig i mikrofibermaterialet støvsugerposen er lavet af og tætne det. Så kan det ikke lige så effektivt opfange og filtrere støvpartikler. En ny støvsugerpose er derfor afgørende for din Nilfisks effektivitet og ydeevne og gør det meget lettere for dig at få gjort ordentligt rent i første omgang.

Sådan skifter du din Nilfisk støvsugerpose

Det er heldigvis ikke svært at skifte støvsugerposen i en Nilfisk støvsuger. Som en tommelfingerregel anbefales det at skifte posen hver 1-3 uge - men dette kommer også an på størrelsen af dit hjem, hvor beskidt der bliver og hvor meget du støvsuger. Uanset hvor ofte du skifter den er det dog ikke svært at vide, hvornår den skal udskiftes. Måske forringes sugeevnen, eller også stopper støvsugeren pludseligt med at virke. Mange maskiner har også en lille lampe eller fjeder, der indikerer, når posen skal skiftes. Her får du en kort guide til, hvordan du let og hurtigt skifter støvsugerposen i din støvsuger:

 1. Tjek at din støvsuger er slukket og ikke er tilsluttet nogen strømkilde.
 2. Åbn derefter dækslet og træk forsigtigt den fyldte støvsugerpose op og ud af rummet. Sørg for at vende posen opad så støv og skidt ikke falder ud gennem hullet når du tager den op. Smid den fyldte pose ud med det samme så den ikke ligger og sviner.
 3. Fold den nye pose ud og sæt den forsigtigt ned i rummet. Sørg for at papir- eller plastik indsatsen på posen vender ind mod støvsuger rørets åbning. Indsatsen, eller panelet, monteres derefter i de tilsvarende riller i støvsugeren så hullet i posen er på linje med støvsugerens indsugning.
 4. Tjek om posen sidder ordentlig fast og ikke har nogle huller. Luk derefter dækslet igen og sæt eventuelle fjernede dele tilbage på støvsugeren.
 5. Din støvsuger er nu klar til brug efter bedste evne.

Når du har monteret din nye Nilfisk støvsugerpose er det altid en god ide også at tænde støvsugeren og teste om den lyder og fungerer som den skal. Hvis posen sidder løst eller ikke er installeret rigtigt vil du kunne fornemme det og vil hurtigt kunne justere den så den sidder som den skal. Er du tvivl om, hvordan du skifter posen kan du også kontakte sælgeren eller finde flere oplysninger på producentens hjemmeside. Ofte står der også instrukser i brugermanualen eller på pakken med støvsugerposer. Alternativt findes der også videoer og guides på nettet.