Støvsugerposer til Nilfisk Power Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Trænger din Nilfisk Power til en ny støvsugerposer?

Nilfisk Power poser er nok det tilbehør du hurtigst går igennem. Hvortit du skal have fat i en ny pose kommer dog helt an på hvor meget du bruger din maskine og hvad den skal suge op.  Det er altid en god ide at have et lille ekstra lag af støvsugerpose til Nilfisk Power liggende derhjemme. Har du altid en pose ved hånden kan du skifte den når det er tid, uden at du skal vente på at få købt nye. Husk også altid at skifte motor filteret når u har været igennem en pakke med poser. Du får heldigvis oftest sådan et filter med når du køber en ny pakke Nilfisk Power støvsugerposer.

Sådan ved du om din Nilfisk Power støvsugerposer er fyldt

Du skal aldrig selv tjekke om din Nilfisk Power støvsuger er fyldt, din støvsuger giver dig nemlig besked! ikke så langt fra der hvor støvsugerslangen møder maskinen finder du nemlig en lille indikator som lyser når det er tid til at sætte en ny pose i din støvsuger. Indikatoren kan også reagere hvis din støvsuger fx sidder helt suget fast i et tæppe eller andet. Du kan teste dette ved at tænde din støvsuger, sætte den på max sug og holde mundstykket et par centimeter over jorden. Lyser lampen er du ikke i tvivl om at det er tid til en ny Nilfisk Power støvsugerpose. 

Skift din støvsugerpose når den er fuld - det tager ingen tid

Når det kommer til selve udskiftning af posen, skal du ikke sætte meget tid af. På få minutter kan du have sat en ny støvsugerpose i Nilfisk Power og være klar til at fortsætte din rengøring. Det anbefales altid at du skifter posen så snart du ser lampen lyser. Du behøver ikke smide alt i dine hænder og løbe ind efter en ny pose, men det er en god ide at få det gjort relativt hurtigt. 

Du kan naturligvis godt bruge din støvsuger et par gange mere selvom den har en fyldt pose.Får du dog slet ikke skiftet den ud kan det i værste fald skade motoren og du risikere helt at ødelægge din støvsuger. Din Nilfisk Power suger støv op ved at danne et vakuum og så trækker den luften ind gennem filter, pose, rør, slange og mundstykke. er posen helt fyldt så motoren ikke kan trække luft igennem dem kan det gøre stor skade, husk derfor altid at skifte din Nilfisk Power støvsugerposer når du får besked. 

Hvordan skifter du posen på en Nilfisk Power støvsuger?

For at få sat en ny støvsugerpose i Nilfisk Power skal du kun hav en ny pose ved hånden og så et enkelt minut eller to til at få det gjort. 

 1. Start med at åbne dækslet på din støvsuger så du kan komme ind til posen

 2. Træk i den lille flap på din Nilfisk Power Støvsugerpose for at lukke den 

 3. Tag nu posen ud og smid den i skraldespanden

 4. Sæt den nye pose i på samme måde, sørg for at den sidder rigtigt i skinnerne

 5. DONE!

Det er vigtigt at du husker at lukke den gamle pose, ellers kan du risikere at der flyver støv og snavs ud i hele hjemmet mens du prøver at skifte posen, og så skal du altså bare have støvsuget endnu en gang og så fylder du naturligvis den nye pose meget hurtigere op.