Tilbehør til Nilfisk Power Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Power Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Power Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Power Serien

  Mundstykker til Nilfisk Power Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Power Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Power Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Power - kraftfuld og lydsvag rengøring

Har du en Nilfisk Power stående derhjemme kan du glæde dig over at have en rigtig kraftig støvsuger som kan klare det meste. Denne super fede støvsuger er naturligvis klar til brug så længe den har sat poser og filtre i, men vidste du godt at man også kan få en masse andet Nilfisk Power tilbehør? Støvsugertilbehør kan tage din rengøring til nye højder så du altid har et dejligt rent hjem. 

Gør støvsugning endnu mere effektiv med nyt Nilfisk Power tilbehør

Tilbehør til Nilfisk Power dækker over alt det ekstraudstyr og de helt essentielle dele du kan få til din støvsuger. Det kan være alt fra en ny støvsugerpose til duftkugler som sørger for at dit hjem dufter dejligt mens du svinger støvsugeren. Reglen er simpel: kan det bruges i forbindelse med din Nilfisk Power, så er de tilbehør! Der er derfor næsten ingen grænser for hvad tilbehør til Nilfisk Power rent faktisk dækker over, men der er noget udstyr vi bruger oftere end andet. 

Noget af det Nilfisk Power udstyr du nok oftest skal have købt ind, er nye støvsugerposer. Poserne er nødvendige for at du kan bruge din støvsuger, og jo mere du bruger den, jo oftere skal du også have fat i flere. i samme boldgade af nødvendigt Nilfisk Power tilbehør finder du også filtre, både forfiltre og HEPA-filtre. Nilfisk Power støvsugerposer sørger for at opsamle alt det støv du suger op, og filtrene sørger for at selv de mindste støvpartikler bliver fanget så du ikke får en masse skidt ud i hjemmet igen fra alt det overskydende luft som støvsugeren sender ud igen. Det er naturligvis vigtigt at du skifter alt det nødvendige tilbehør til Nilfisk Power når der er brug for. Hvis du er svær allergiker eller astmatiker kan det dog være en fordel få skiftet eller rengjort dine filtre lidt oftere så du er helt sikker på at din støvsuger altid sender ren luft ud der ikke irriterer dine luftveje. 

Derudover kan du også få en masse ekstra dele til Nilfisk Power som bare giver dig mulighed for at støvsuge lidt hurtigere og nemmere. Det kan være nye mundstykker der sørger for at din maskine rengør alle overflade og gulvtyper helt uden problemer. Det kan også være nyt udstyr der kan erstatte det gamle så din Nilfisk Power virker så god som ny igen!

Så tit skal dit Nilfisk Power udstyr skiftes

Din Nilfisk Power skal naturligvis have nyt tilbehør en gang imellem. Noget skal udskiftes regelmæssigt mens der kan gå flere år før andet er slidt, ødelagt eller opbrugt. Har du haft din Nilfisk Power mere end et par måneder vil du nok opleve at det oftest er nye poser du skal have fat i. Nilfisk Power Støvsugerposer er nok det tilbehør du går igennem hurtigst, og i modsætning til meget andet udstyr kan du ikke rengøre dine poser og så genbruge dem. Udskiftning af støvsugerposer har ikke en bestemt tidsramme, det skal blot ske når posen er fyldt. Der kan gå alt mellem en måned og et halvt år, det kommer helt an på hvor ofte du svinger støvsugeren, hvor meget du støvsuger op og hvor stort et hjem du har. En støvsuger der rengør på en større gård med en masse sand i entreen, vil helt sikkert skulle have en ny pose i oftere end en støvsuger der sørger for rengøringen i en lille lejlighed på tredje sal i midtbyen. Når de kommer til skift af Nilfisk Power filter er dog nogle lidt mere faste regler. Dit forfilter / motorfilter skal skiftes efter hver 4. pose, det passer med at du er gået igennem en pakke med støvsugerposer-. Du finder også oftest sådan et lille filter i pakken med dine poser, så det er nemt at huske og så tager det ikke mere end et par sekunder. Det kan være du selv skal klippe forfilteret til så det passer til din Nilfisk Power, men det tager ikke mere end et par sekunder og så kan du få dit nye forfilter skat i støvsugeren og fortsætte hvor du slap. HEPA filteret bag motoren skal, som tommelfingerregel, skiftes en gang hver andet år. Du kan med fordel tage det ud af maskinen noget oftere og banke det fri og støv og snavs så det fortsat kan fange alle de trælse små støvpartikler som ellers ville hvirvle rundt i dit hjem.  

Andet udstyr såsom mundstykker, støvsugerslange eller andet har ikke en bestemt dato for skift. Mundstykket skal naturligvis skiftes hvis det er beskadiget eller i stykker, men det kan også være at du bare vil have nye Nilfisk Power mundstykker for at kunne gøre mere effektivt rent. Et mundstykke til Nilfisk Power er nemlig ikke bare ét mundstykke, der findes et hav af forskellige slags, og hvis du gerne vil rengøre fx dit parketgulv, din bil eller omme bag radiatoren kan det være at gerne vil have fat i et ekstra mundstykke som du kan skifte mellem når du gør rent. Ellers skal Nilfisk Power reservedele kun skiftes hvis de trænger, og det kan sagtens være at du aldrig får brug for et nyt rør eller en ny støvsugerslange til din Nilfisk - husker du bare regelmæssig vedligehold kan dine nuværende dele nemlig sikkert holde til ufattelig mange støvsugninger fremadrettet.