Mundstykker til Nilfisk Power Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opgrader Nilfisk Power med lige det mundstykke du mangler!

Få endnu mere ud af din Nilfisk Power ved at have det helt rette mundstykke siddende for enden af din støvsuger. Du kan støvsuge alt mellem gulv og loft så længe du sørger for at have et støvsugerhoved der kan klare opgaven. Der findes Nilfisk Power mundstykker til det hele. Hvis du har en krog der er træls at komme i eller en måtte der er svær at få helt ren så kan du overveje at få et nyt mundstykke til Nilfisk Power som gør rengøringen nemmere og hurtigere. 

Støvsugningen derhjemme skal helst være hurtig, effektiv og grundig, og det kan være svært at opnå hvis du altid bruger det samme Nilfisk Power Mundstykke. Nogle steder kan faktisk være helt umulige at støvsuge hvis du ikke har et støvsugerhoved der passer til opgaven. Så få brugt din Nilfisk Power endnu mere og tag din støvsugning til nye højder. 

Find de helt rette mundstykker til opgaven 

Hvis du skal vælge et nyt mundstykke til din Nilfisk Power, skal du først vide hvilke opgaver du gerne vil have at støvsugeren skal klare i dit hjem. Har du en masse flotte trægulve kan du med fordel få fingrene i et Nilfisk Power parketmundstykke søm sørger for efterlade dine gulve helt rene naturligvis uden at ridse eller skade. Har du derimod gulvtæpper eller en masse små langhåret tæpper er parketmundstykket måske ikke lige det helt rette til dig. Uanset hvilket hjem du bor i kan du helt sikkert få meget ud af et fugemundstykke. Med sådan et smart støvsugerhoved til Nilfisk Power kan du nå ned i selv de mindste sprækker og nå båd e under og bag møbler hvor du måske ikke kunne støvsuger før. Det kan også ske at du har en firbenet ven derhjemme der fælder en masse, så kan vi kun anbefale et Nilfisk Power mundstykke til hundehår, det gør nemlig den helt store forskel når du støvsuger måtter, sofaer eller andet hvor hunden har været. 

Hvilke mundstykker passer til Nilfisk Power?

Nilfisk Power, bruger som mange andre Nilfisk modeller, mundstykker på 32mm. Det betyder naturligvis at selve støvsugerrøret er 32 mm og du kan derfor sætte mundstykke på med samme diameter. Heldigvis er 32 mm mundstykker til Nilfisk universelle og du har derfor et hav af forskellige at vælge imellem. Skal du have et mundstykket er kommer ned i selv de mindste sprækker eller et mundstykke til dit fede gulv? Det kan du være sikker på også at finde en i en 32 mm version. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan støvsuge med det rette Nilfisk Power mundstykke siddende for enden af din støvsuger. 

Montér mundstykket nemt & hurtigt 

Det tager ingen tid at skifte dit Nilfisk Power mundstykke ud, du kan derfor også nemt gøre det mens du støvsuger. Skift ud i dine mundstykke så du altid har det rigtigste siddende på så du er klar til at støvsuge lige der hvor du vil. Mundstykket skal blot sættes på din støvsugerslange og så er du klar. Har du et universal mundstykke til Nilfisk Power skal du enten spænde det ind på det passer til lige din model, eller gøre brug af en lille adapter ring. Eftersom Nilfisk Power bruger 32 mm mundstykker skal du altid have sat den mindste adapter i dit mundstykke - så skulle det gerne passe perfekt på støvsugerrøret.