Støvsugerposer til Nilfisk Buddy II Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Nilfisk  (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tid til nye Nilfisk Buddy II støvsugerposer?

Hvis du vil sikre dig, at din Nilfisk Buddy II 12 / 18 klarer støvsugeropgaven til perfektion, så har du brug for jævnligt at tilse dens støvsugerposer. Støvsugerposerne er en essentiel del af Nilfisk Buddy II, og har du slækket på det med at få skiftet pose, så går det både ud over renheden i hjemmet eller værkstedet - desuden kan det også være fatalt for din Nilfisk Buddy 2, hvis den får en overfyldt støvsugerpose.

Det er altid en god idé at have en god portion ekstra støvsugerposer liggende - så er der nemlig ingen undskyldning for ikke at svinge sin Nilfisk Buddy II 12 / 18. Nilfisk Buddy 2 støvsugerne er primært beregnet til industri, dvs. lagerhaller, værksteder og lignende. Derfor kan de også støvsuge “fugtigt” snavs op. Selvom der kommer fugt i støvsugerposen, er det ikke noget, som ødelægger den, støvsugerposer er nemlig lavet af fibre, som kan klare det.

Hvilken type støvsugerpose bruger Nilfisk Buddy 2?

Alle støvsugere i Nilfisk Buddy 2-serien bruger heldigvis de samme støvsugerposer. De primære modeller i serien er Nilfisk Buddy II 12 og Nilfisk Buddy 18. Forskellen på de to støvsugere er blot kapaciteten. Hvor førstnævnte kan rumme 12 liter, kan sidstnævnte rumme 18 liter. Det kan lyde mærkeligt, at de så begge bruger samme type støvsugerpose, men det skyldes, at selve støvsugerposen kan gå helt op til 18 liter, men også fungerer fint til blot 12 liter. Har du fx flere Nilfisk Buddy 2 støvsugere, så behøver du ikke at bøvle med at skulle have forskellig størrelse støvsugerposer.

Skift nemt din Nilfisk Buddy II 12 og 18 støvsugerpose

Selvom Nilfisk Buddy II 12L og 18L er nogle store støvsugere, så er det heldigvis ikke et større arbejde at skulle skifte støvsugerposerne. På siden af støvsugeren sidder to plastikflapper, som skal skubbes op, og så kan hele låget på Nilfisk Buddy II 12 og 18 løftes af. På toppen af støvsugerposen, som allerede sidder i støvsugeren, sidder et stykke pap. Drej det mod uret for at afmontere og løft så støvsugerposen ud af støvsugeren. Husk ikke at vende den på hovedet, da alt skidt og snavs vil ryge ud på dit nystøvsugede gulv. For at montere en ny støvsugerpose er det blot at placere den samme sted og dreje papskiven med uret - wupti!

Hvor ofte skal man have fat i en ny pose?

Eftersom Nilfisk Buddy 2 er beregnet til lager- og værkstedsbrug, er deres støvsugerkapacitet væsentligt større end på almindelige støvsugere til husholdningen. Derfor er poserne også større, og de respektive navne Nilfisk Buddy II 12 og 18 indikerer også, at der er rigeligt med plads til støv og snavs. Det er derfor ret så sjældent, at støvsugerposerne skal skiftes. Der er ingen indikator på støvsugerne, men det behøves heller ikke. Du kan nemlig nemt mærke på støvsugningen, når det er på tide at få skiftet poserne. Dels kommer Nilfisk Buddy 2 støvsugerne til at lyde anderledes, dels kan de slet ikke suge så meget - så du er ikke i tvivl.