Tilbehør til Nilfisk Buddy II Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Buddy II Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Buddy II Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Buddy II Serien

  Mundstykker til Nilfisk Buddy II Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Buddy II Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Buddy II Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (14)
 2. checkmark
  Bosch Serie 4 (11)
 3. checkmark
  Miele (11)
 4. checkmark
  Bosch  (11)
 5. checkmark
  Electrolux (11)
 6. checkmark
  Kärcher Støvsugere (11)
 7. checkmark
  Kärcher WD6 (11)
 8. checkmark
  Bosch Serie 6 (11)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (11)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (11)
 11. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 12. checkmark
  Miele C2 Serien (11)
 13. checkmark
  Miele C1 Serien (11)
 14. checkmark
  Bosch Serie 2 (11)
 15. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (10)
 16. checkmark
  Hoover (10)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (8)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (8)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfiks Buddy 2 tilbehør - få mest muligt ud af din støvsuger

Ligesom med en hver anden støvsuger kan du naturligvis også få en masse udstyr til Nilfisk Buddy 2 støvsugerne. Tilbehør består både er helt nødvendige dele og alt det ekstra udstyr der bare gør støvsugningen lidt nemmere og hurtigt. Nogle ting skal du bare have fat i, andet kan du sagtens leve uden, men vil du give din støvsugning et ekstra pift kan det være at det er noget du skal have fingrene i.

Støvsugerposer og filtre er noget af det Nilfisk Buddy II tilbehør som din støvsuger ikke kan leve uden. Du skal naturligvis have sat en ny pose i din støvsuger når det er tid, samt skifte filteret. Derudover kan du dog også få alt fra nye støvsugerslanger, rør, mundstykker og meget andet til din maskine. Som udgangspunkt er din støvsuger helt klar til brug så længe der er en pose og et filter i. Derudover kan du gøre støvsugningen lidt nemmere og hurtigere, ved også at have andet ekstra udstyr.

Gør støvsugning med Nilfisk Buddy II til en leg

Har du en Nilfisk Buddy 2 er de sikkert fordi du har et meget stort område der skal støvsuges. Det kan være din arbejdsplads eller måske bare et hjemmed en masse kvadratmeter. Den store støvsuger kan sagtens rumme alt det støv, skidt og snavs du suger op, men støvsugning kan alligevel godt tage lang tid hvis du har et kæmpe areal der skal have en tur.

Det er langt fra alle der synes at støvsugningen er den sjoveste opgave, men der er et par tip og tricks der kan være med til at få tiden til at gå lidt hurtigere. Du kan selv gøre ting der år tiden til at flyve selv eller udstyre din Nilfisk med ekstra udstyr der sørger for at maskinen arbejder mere effektiv og passer til lige den type gulve og overflade som du skal have rengjort. 

Skal du selv have det lidt sjovere mens du støvsuger kan du med fordel sætte en god lydbog i ørene, lytte til din yndlingspodcast eller bare have det sjovt med musikken skruet godt op. i praksis gør dette selvfølgelig ikke støvsugningen hurtigere, mens tiden kan nemmere flyve afsted hvis du har det sjovt eller er underholdt mens du laver en mere kedelig opgave. Det kan også være at du får tænkt morgendagen igennem eller mentalt går over din indkøbsliste så du er klar il at handle ind senere. Fokuserer du dog kun på støvsugningen og hvor træls det eventuelt er, kan det hurtigt virke som om det tager en evighed at få rengjort.

En anden måde at optimere en lang og kedelig støvsugning med Nilfisk Buddy 2, er ved at få fat i noget udstyr der gør det nemmere for dig. Med det rette mundstykke kan du være sikker på at støvsugeren altid glider nemt hen over gulvet og får fanget alt skidtet i første hug. Har din Nilfisk Buddy II 12 eller Buddy II 18 en fyldt støvsugerpose, kan du også gøre støvsugningen hurtigere ved at sætte en spritny i maskine. En tom støvsugerpose optimerer nemlig sugeevnen og sørger derfor for en mere effektiv rengøring i modsætning til en helt fyldt støvsugerpose. Du kan også give rengøringen et friskt pift ved at putte duftkugler i maskinen så der bliver, og dufter, dejligt rent når du er færdig med at gøre rent.

Nilfisk Buddy II 12 og II 18 - hvad er forskellen?

Nilfisk Buddy 2 12 og Nilfisk Buddy 2 18 ligner hinanden rigtigt meget, og det er faktisk næsten helt ens på alle punkter. Det eneste der adskiller modellerne, er nemlig hvor stor en kapacitet de har. Buddy II 12 har en kapacitet på 12 liter og II 18 har naturligvis en kapacitet på 18 liter. For at der er plads til de 6 liter ekstra, er Buddy 18 også en anelse højere end 12’erne, men ellers er de to modeller ret ens.

Når det kommer til tilbehør til Nilfiks Buddy 2, er det dog lige meget om du har en II 12 eller en II 18, begge støvsugere nemlig samme udstyr! Uanset om du er på jagt efter en ny støvsugerpose, et nyt mundstykke eller en hel tredje Nilfiks Buddy 2 del, så kan du være sikker på den passer til begge modeller. Dette er især smart hvis du er lidt i tvivl om netop hvilken Nilfisk Buddy II du har derhjemme. Begge modeller ligner som sagt hinanden ret meget. Ved du dog at du har en Nilfisk Buddy behøver du ikke tænke videre på om det der en Buddy II 12 eller en Buddy II 18, for tilbehøret passer uanset hvad!