Mundstykker til Nilfisk Buddy II Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WD6 (11)
 2. checkmark
  Bosch Serie 4 (11)
 3. checkmark
  Miele (11)
 4. checkmark
  Bosch  (11)
 5. checkmark
  Electrolux (11)
 6. checkmark
  Kärcher Støvsugere (11)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (11)
 8. checkmark
  Bosch Serie 6 (11)
 9. checkmark
  Siemens IQ300 (11)
 10. checkmark
  Siemens Synchropower (11)
 11. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 12. checkmark
  Miele C2 Serien (11)
 13. checkmark
  Miele C1 Serien (11)
 14. checkmark
  Nilfisk  (11)
 15. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (10)
 16. checkmark
  Hoover (10)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4002 (8)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4001 (8)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Find det helt rigtige mundstykke til Nilfisk Buddy II

Til helt almindelig gulvstøvsugning tænker du måske, at det medfulgte mundstykke er fint, men det er det ikke nødvendigvis. For at få den bedste støvsugning og for at få alt skidt og snavs op i din Nilfisk Buddy II, er det en god idé at have nogle ekstra mundstykker, som man kan bytte ud med. Mundstykker har nemlig specifikke formål, som de er lavet til.

Det kan fx være et almindeligt parketmundstykke, som egner sig bedst til store, plane overflader. Skal du derimod ned i nogle smalle hjørner eller bagom noget, så kan det være bedst faktisk bare at tage mundstykket helt af. Har du dyr, så er det ingen af de to dele, du skal gøre. Her er det nemlig bedst at have et mundstykke specifikt til hundehår og kattehår. De frigør hårene fra fx måtten eller tæppet, så din Nilfisk Buddy II har langt lettere ved at støvsuge dem op.

Få en grundigere rengøring med det rette mundstykke på støvsugeren

Det er vigtigt at kunne komme rundt i alle hjørner og kroge med sin støvsuger - ellers er støvsugningen ikke meget værd. Der er ikke noget værre end en halvhjertet, halvfærdig støvsugning, og sådan kan det godt føles, hvis du ikke har kunnet komme ind alle steder og få støvsuget.

Det er her, hvor mundstykket kommer ind i billedet. Mundstykker skal nemlig ikke ses som reservedele, de er derimod tilbehør og ekstraudstyr, som gør din støvsugningen lettere og grundigere. Skal du fx støvsuge din sofa, så er det nødvendigt at kunne afmontere sit mundstykke og eventuelt montere et andet for få støvsuget den. Det kan også være, at du har dyr i hjemmet, som efterlader en hulens masse hår, og det kan det almindelige parketmundstykke sommetider have svært ved at støvsuge op. Da er det altså en god idé at skifte til et mere passende mundstykke.

Sådan skifter du nemt mundstykke på Nilfisk Buddy 2

Når du skal skifte mundstykke på din Nilfisk Buddy II er det vigtigt at have lidt kendskab til, hvordan man gør. Det er heldigvis ikke noget, som kræver det store arbejde, men det er godt lige at vide, hvordan og hvorledes - mundstykket skulle jo gerne sidde korrekt monteret, så det også holdes fast og ikke går i stykker.

For enden af stangen på din Nilfisk Buddy 2 12 / 18 sidder der formentligt allerede et mundstykke monteret. Det skal afmonteres ved at drejes på mod uret - så løsgøres det og kan nemt rykkes af. Det nye mundstykke monteres på samme måde - bare i omvendt rækkefølge. Har du fx et universelt mundstykke, der passer til forskellige diametre, så skal det drejes, til du ikke kan dreje det mere.