Støvsugerposer til Nilfisk Extreme / King Serien

Nilfisk King & Nilfisk Extreme Støvsugerposer

Støvsugerposer til din Nilfisk er helt nødvendige, uden kan din støvsuger nemlig ikke samle alt det støv den samler op. Støvsugerposer til Nilfisk King og Extreme sørger for at du kan gøre rent derhjemme. Nye Nilfisk King og Extreme støvsugerposer er ikke det sjoveste at købe, men det er noget af det udstyr du bruger mest. Hvor tit du skal have fat i en ny pose kommer helt an på hvor ofte du bruger din støvsuger, og hvor meget snavs den får samlet op. Uanset om du svinger støvsugeren næsten dagligt eller der godt kan gå en uge eller to mellem rengøringerne er det en god ide at have et lille lager af poser så du altid har en ny klar når den gamle skal smides ud. 

Hvilke støvsugerposer passer til Nilfisk King & Extreme? 

Nilfisk King og Nilfisk Extreme bruger de nøjagtigt samme støvsugerposer! Nilfisk Extreme og King poserne adskiller sig lidt fra mange andre støvsugerposer på marked da de ikke er firkantet men i stedet aflange. poserne har en høj kapacitet og passer naturligvis perfekt til lige din maskine. Støvsugerposerne til Nilfisk Extreme og King har et smart lukningssystem der gør at du ikke får støv ud i hele hjemmet. Når du skal have skiftet din pose, skal du blot trække i en lille flap for at lukke posen. Husker du at lukke posen inden du tager den ud kan du være sikker på at de ikke flyver skidt og snavs ud alle mulige steder. Når du skal have fat i nye Nilfisk Extreme og King støvsugerposer kan du også glæde dig over at der kommer et nyt motorfilter med som skal skiftes engang imellem. Motorfilteret sørger for at fange det sidste støv så det ikke ryger ind i maskinen og det skal skiftes efter hver fjerde til femte pose - huskereglen er derfor bare at du skal have fat i et ny motorfilter når du er gået igennem en pakke med støvsugerposer til Nilfisk Extreme og King.

Sådan skifter du hurtigt støvsugerposer i både Extreme og King

Uanset om du har en Nilfisk King eller Extreme kan du glæde dig over at støvsugerposerne er nemme og hurtige at skifte. Du skal skifte din støvsugerpose når den er fyldt, og den høje kapacitet gør at dette ikke er alt for ofte. Du skal dog ikke selv tænke på om posen er ved at være fyldt og hvor meget du har støvsuget op med den nuværende pose, for støvsugeren giver selv besked! Din Nilfisk Extreme støvsugerpose skal skifte når det lille pose ikon på støvsugeren lyser. Nilfisk King modellen har et lille LED lys midt på maskinen, og når det lyser, indikere det også et poseskift. Det tager ingen tid afsætte en ny pose i din Nilfisk og du kan endda også gøre det midt under en støvsugning da du ikke skal sætte mere en et enkelt eller to minutter af til opgaven. 

Skift støvsugerposen i Extreme & King

  • Start med at tage støvsugerslangen af maskinen og åbn låget

  • Luk for støvsugerposen ved at hive i den lille pap flap på den 

  • Fjern støvsugerposen og smid den i skraldespanden 

  • Sæt den nye pose i, sæt den i sporene på holderen (ligesom den gamle) 

  • Fold posen ud, luk låget og sæt slangen på igen

  • Sådan! nu er du klar til at støvsuge videre