Tilbehør til Nilfisk Extreme / King Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Extreme / King Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Extreme / King Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Extreme / King Serien

  Mundstykker til Nilfisk Extreme / King Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Extreme / King Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Extreme / King Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Har du en Nilfisk Extreme eller en Nilfisk King? 

Du kan for det meste genkende Nilfisk King og Nilfisk Extreme på deres lidt kluntede look da det begge er modeller med en høj kapacitet. Disse støvsugere er kendt for at levere en grundig rengøring på et lydløst niveau og uden at du konstant skal have skiftet støvsugerposen.

Begge modeller leverer en rigtig god støvsugning af hjemmet og når du leder efter nyt tilbehør, er der heller ikke forskel på støvsugerne på den front. 

Nilfisk Extreme og Nilfisk King bruger samme udstyr

Når du skal have fat i nyt tilbehør til din Nilfisk, er det faktisk underordnet om du har en støvsuger i enten Extreme eller King serien, begge bruger nemlig alt det samme udstyr! Det betyder at uanset om du skal have et nyt mundstykke, en ny støvsugerposer eller noget andet, så passer de til begge serier. Vælger du fx støvsugerposer fra Evermart.dk vil du også se at de hedder Støvsugerposer til Nilfisk Extreme / King og så kan du roligt købe dem, hvis du altså har en af de to modeller stående derhjemme. 

Find lige det støvsugertilbehør du mangler! 

Din støvsuger klarer for det meste sig selv, men derfor kan du stadig få endnu mere ud af den med det rette tilbehør. Som sagt er Nilfisk Extreme tilbehør og Nilfisk King tilbehør det samme, så du skal bare vælge lige det du har brug for til din støvsuger. Tilbehør dækker over alt det mest nødvendige til din maskine, som fx nye støvsugerposer, og alt det ekstraudstyr der gør rengøringen lidt nemmere. Med nye mundstykke kan du gøre rent steder der før virkede helt umuligt, eller fjerne selv store mængde hundehår på ingen tid. Støvsugningen er ikke den sjoveste aktivitet i verden, men du kan gøre det lidt federe ved at have det rette tilbehør til Nilfisk King og Nilfisk Extreme. 

Har du nok støvsugerposer? 

Støvsugerposer til både Nilfisk King og Nilfisk Extreme er nok det udstyr du går hurtigst igennem. Ved meget andet tilbehør er det fedt at have en masse forskellige dele, men her bruger du oftest ikke tilbehøret op. Mundstykker er det fx super fedt at have mange af, men du har nok ikke brug for mere end ét børstemundstykke eller ét mundstykke til parketgulvet. Til gengæld er det en rigtig god ide at have et lille lager af støvsugerposer til din Nilfisk, uanset hvilken model du har. 

Det anbefales altid at du skifter dine støvsuger dele når der er brug for det, og det er oftest støvsugerposen der bliver fyldt først. Kører du for lang tid rundt med en fyldt pose vil du opleve at sugeevnen daler og i sidste ende kan det skade din støvsuger. Hav derfor altid en ny støvsugerpose til Nilfisk Extreme eller King ved hånden så du kan skifte den gamle ud når den har gjort sit arbejde.

Pas godt på din støvsuger - så har du den i mange år endnu

Det vigtigste du kan gøre for din støvsuger, uanset om du har en Extreme eller King model, er jævnligt vedligehold. Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende. Noget så simpelt som at fjerne hår og fnuller fra hjul og mundstykker efter hver brugt samt skifte pose og filter når det er tid, kan gøre alverdens. Husker du at passe godt på din støvsuger helt fra starten vil den kunne leve endnu længere! Har du en gammel og træt Nilfisk, kan du tit også give den nyt liv ved at tage et kig på delene og gøre den grundigt rent. Så længe den ikke er galt med motoren kan du komme rigtigt langt med nyt tilbehør til Nilfisk Extreme og King modellerne. De er bygget til at kunne støvsuge en masse og holde mange år så længe du bare husker at tage dig godt af dem.