Mundstykker til Nilfisk Extreme / King Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk King og Extreme Mundstykker - Få støvsuget alt fra trægulve til møbler 

Opgrader din Nilfisk King eller din Nilfisk Extreme med mundstykker! Mundstykker er noget af det støvsugertilbehør der er fedt at have mange af! i modsætning til mere nødvendigt udstyr som man måske har et helt lager af. Det er bare federe at have et helt skab med forskellige mundstykker end at have et helt skab fyldt med støvsugerposer. Poserne er godt nok mere nødvendige, men de kan ikke sørge for endnu hurtigere og nemmere støvsugning som et nyt mundstykke til Nilfisk King og Nilfisk Extreme kan. 

Bruger Nilfisk King & Nilfisk Extreme samme mundstykker? 

Ja! begge modeller bruger samme slags støvsugerhoveder, og faktisk bruger mange andre støvsugere fra andre mærker også lige den størrelse mundstykker. Begge støvsugere bruger mundstykker med en diameter på 32 mm, det betyder at du sagtens kan bruge Nilfisk Extreme Mundstykker på din King og omvendt. Mundstykket er super nemt at skifte og det tager ikke mere end et par sekunder og så kan du forvandle din Nilfisk så du kan rengøre lige det du vil. Du skal blot klikke det gamle mundstykke af og så sætte det nye p. Er dit nye Nilfisk Extreme og King mundstykke universelt skal du måske skrue det fast på støvsugerslangen eller bruge en medfølgende adapter så støvsugerhovedet også er 32 mm. 

Mundstykker til alle de svære steder

Har du flere forskellige Mundstykker til Nilfisk King og Extreme, kan ud være sikker på at du kan få gjort rent alle steder i hjemmet. Støvsuger alt fra udsugningen oppe i loftet til krummerne under køleskabet. Kun fantasien sætter grænser for hvad og hvor du kan bruge din støvsuger når det du har helt rette mundstykke siddende for enden af din Nilfisk Extreme eller Nilfisk King. Nye støvsugerhoveder er det smarteste ekstra udstyr du kan få til din støvsuger, og så behøver de heller ikke koste kassen. Du kan sagtens finde et hav af billige mundstykker til Nilfisk Extreme og King som sørger for at gøre grundigt og effektivt rent. Vælger du et universal mundstykke til Nilfisk frem for et designet specifikt til Nilfisk King eller Nilfisk Extreme kan der være en masse penge at spare, og dit nye støvsugerhoved passer stadig helt fint på støvsugerrøret og sørger for at efterlade dit hjem pænt og rent. 

Sådan skifter du mundstykket mens du støvsuger

Nye mundstykke til Nilfisk Extreme og King kommer virkelig til deres ret når du skifter mellem flere forskellige mens du støvsuger. Skal du fx give stuen en grundig rengøring kan det være at du har 4 forskellige mundstykker som du skifter imellem for at få den bedste støvsugning. Start med dit Nilfisk Extreme og King parketmundstykke til trægulvene. mundstykket har en god bredde så du hurtigt får rengjort hele gulvet, og så har det bløde hår og hjul der sørger for ikke at ridse dine flotte gulve. Har du et tæppe under sofabordet kan du med fordel skifte til et Nilfisk King og Extreme mundstykke der passer hertil. Du kan også bruge et klassisk universal mundstykke til Nilfisk King og Extreme som passer til både tæppe og trægulve. Skal sofaen også have en tur kan du vælge et børstemundstykke for at få en grundig rengøring uden at skabe stoffet. Har du en hund, eller en kat, kan du med fordel gribe fat i et Nilfisk Extreme/ King mundstykke til hundehår som sørger for at efterlade din sofa helt fri for hår på ingen tid. Skal du have støvsuget mellem hynderne eller måske omme bag radiatoren kan du sætte et fugemundstykke til Nilfisk Extreme og King på din støvsuger, så kan du komme i selv de mindste sprækker og kroge for at støvsuge.