Støvsugerposer til Nilfisk Select Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Nilfisk  (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Select støvsugerposer - nemme og hurtige at skifte

Det er utroligt nemt at vide hvornår du skal have fat i en ny Nilfisk Select støvsugerpose, støvsugeren giver nemlig selv besked! på displayet kommer der et lille ikon med en støvsugerpose når det er tid til at sætte en ny i. Det er hverken besværligt eller nedskrivning. Du kan også sagtens gøre det midt under en støvsugning, du skal nemlig ikke afsætte mere end et enkelt minut eller to til udskiftningen.

Efter du har været igennem en pakke med støvsugerposer, skal motor filteret også skifte. du får oftest et filter med i pakken, så når du tager den sidste pose ved du det også er tid til at skifte Nilfisk Select filteret. Filteret finder du under støvsugerposen og det er derfor nemmest at udskifte begge dele på sammen tid. du skal blot tage det gamle filter ud, og smide det i ud. så skal det nye bare sættes på plads. sæt nu posen i igen, luk dækslet og så er du klar til at støvsuge videre.

Sådan skifter du din støvsugerpose

Det er super nemt at skifte din Nilfisk Select støvsugerpose, og det tager ikke mere end et minut. Du starter med åbne støvsugeren, så kan du komme til posen - din Nilfisk Select skal naturligvis være slukket mens du skifter posen. Luk nu den gamle posen med den lille flap i enten plast eller pap som sidder på den gamle pose. Tag den ud af holderen og smid den ud. Det er vigtigt at du sørger for at lukke posen til inden du flytter på den, så undgår du nemlig at der kommer støv og skidt ud af den. nu skal du blot sætte den nye pose i holderen, lukke maskinen igen og så er du klar til at støvsuge.

Få bedre sugeevne med en ny støvsugerpose til Nilfisk

Hvis din sugeevne er faldet en del, kan det være fordi at du har en helt fyldt støvsugerpose. Når du støvsuger danner maskinen et vakuum der så suger luft ind gennem et filter, så posen og til sidst gennem både støvsugerslange og rør. Har du en helt fyldt Nilfisk Select støvsugerpose vil luften have sværere ved at trænge gennem posen og du vil derfor opleve at der bliver suget mindre for enden af mundstykket. Den dårlige sugeevne opstår oftest først hvis du bliver ved med at bruge din støvsuger, også efter posen egentlig skulle være skiftet. Det anbefales altid at du skifter posen når der er brug for en ny, og heldigvis er det jo meget nemt når du har en Nilfisk Select.

Det skal være nemt at finde den rigtige støvsugerpose

Det kan være rigtigt svært at finde frem til den helt rigtige støvsugerpose til netop din maskine. Nogle steder skal du have støvsugers modelnummer frem og andre steder skal du vide hvilken type poser lige din støvsuger bruger. Det kan være lidt en labyrint, men det behøver det ikke at være. Vælger du støvsugerposer fra Evermart.dk, er du i hvert fald ikke i tvivl. Vores støvsugerposer til Nilfisk Select kan du være helt sikker på dur til din støvsuger. Her skal du blot have styr på hvilket mærke og hvilken model du har. Det står heldigvis tit på forsiden af støvsugeren og du kan nemt finde frem til det. Har du en Nilfisk Select og er du på jagt efter poser skal du ikke lede længe efter de rigtige.