Nilfisk Select Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Select Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Select Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Select Serien

  Mundstykker til Nilfisk Select Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Select Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Select Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Select Tilbehør - Få endnu mere ud af din støvsuger med ekstra udstyr

Det er langt fra alle der synes at det altid er super fedt at skulle støvsuge, heldigvis behøver det ikke være ufatteligt kedeligt eller langsommeligt at gøre hjemmet rent. Du kan komme langt med et par høretelefoner og så have din yndlingsmusik, bøger eller podcast i ørene, og så flyver tiden hurtigere mens du gør rent. Du kan også vælge at opgradere din støvsuger med nyt Nilfisk Select tilbehør som gør din rengøring mere effektiv. Støvsug alt fra trægulve til sofaer og hylder når du har det rette tilbehør til Nilfisk Select. 

Sørg for at dit hjem altid skinner med det rette tilbehør!

godt for den vil den helt sikkert efterlade dine gulve rene langt ud i fremtiden. Skal du være sikker på at du altid har den bedste støvsugning, skal du naturligvis også tage dig godt at din støvsuger. Det betyder at du skal gøre den ren når der er brug for det, samt skifte støvsugerposer, filtre og andre dele når det er tid. Vedligehold af Nilfisk Select tager ikke lang tid, og bruger du fx et enkelt minut på at rengøre dit mundstykke efter hver brug vil der aldrig ophobe sig en masse hår og fnuller som til sidst kan sidde så godt fast at du bliver nødt til at få fat i et helt nyt støvsugerhoved. 

Hvad er det mest nødvendige Nilfisk Select tilbehør?

Når du er på jagt efter nyt udstyr til Nilfisk Select, kommer du ikke udenom at noget er vigtigere for støvsugningen en andet. Tilbehør til Nilfisk Select såsom støvsugerposer og nye filter er noget du bare har brug for, for uden virker din støvsuger ikke! Husk at skifte begge dele når der er brug for det, og så er du sikret at din Nilfisk Select altid virker som den skal. Begge slags Nilfisk Select tilbehør kan skiftes på ingen tid. Selv hvis du har brug for en ny støvsugerpose midt i en støvsugning skal du ikke stoppe Nilfisk Select i mere en et enkelt minut eller to for at få sat en ny pose i så du kan fortsætte din rengøring. Heldigvis behøver nye Nilfisk Select støvsugerposer eller filtre ikke koste en formue. Du kan nemlig sagtens få billigt udstyr i høj kvalitet som sørger for at du kan støvsuge effektivt i mange år fremad. 

Ekstra udstyr kan gøre støvsugningen til en leg

I modsætning til det helt nødvendige Nilfisk Select tilbehør, fås der også udstyr som bare er fedt at have. Det hjælper naturligvis dig med at gøre bedre og hurtigere rent, men din støvsuger kan sagtens fungere uden. Her snakker vi oftest om mundstykker til Nilfisk Select. Har du det rette mundstykke siddende for enden af din Nilfisk Select bliver det bare lidt federe at svinge støvsugeren. Du kan komme ind i selv de mindste kroge, give sofaen en tur eller gøre måtten ude i gangen ren for alle hår fra både hunde og mennesker. Du kan dog komme rigtig langt med det universal mundstykke der sikkert allerede sidder på din Nilfisk Select, men vil du virkelig give din støvsuger en opgradering er nye mundstykker altid en sikker vinder 

Denne her form for Nilfisk Select udstyr kan din støvsuger sagtens leve uden, men når du først far prøvet at fjerne hundehår med et mundstykke specielt lavet dertil har du aldrig lydt til at gå tilbage til dit normale støvsugerhoved. 

Med nyt tilbehør kan din gamle Nilfisk Select blive som ny! 

Hvis din støvsuger er ved at være gammel og træt, kan du sikkert genoplive den med spritnyt Nilfisk Select udstyr. Ofte kan nye dele til Nilfisk Select gør din støvsuger så god som ny, det er kun hvis problemer er i selve maskinen at du ikke selv nemt kan ordne det. For det meste er der to forskellige problemer med en ældre støvsuger. Det kan være at den efterlader skidt og snavs som den ikke får samlet op, eller måske er den bare helt forfærdelig at trække hen over gulvet. 

Hvis din støvsuger efterlader støv på gulvet efter brug, skal du nok have fat i noget nyt Nilfisk Select tilbehør. Det kan enten være fordi støvsugeren har en nedsat sugeevne eller fordi du har et beskadiget eller slidt støvsuger hoved som ikke får samlet alt skidtet sammen. Ved svag sugeevne skal du enten tage et kig på støvsugerposen samt filtret eller også tjekke om der er blokader i enten rør eller slange. Hvis de ikke skyldes et motorproblem, er svag sugeevne oftest et tegn på at støvsugeren er fyldt og så skal du enten skifte eller rense dele for at den igen kører som den skal.

Hvis din støvsuger ikke nemt følger efter dig eller måske piber hver eneste gang du støvsugere er det højst sandsynligt fordi der sidder hår, fnuller og støv fast i hjul eller mundstykket. Hår der har sat sig i hjulene, kan være rigtig træls at få ud igen, og hvis det er meget slemt skal du væbne dig med tålmodighed og også gerne en saks samt en pincet og andre værktøjer du kan bruge. Det kan være lidt kringlet at få hjul eller mundstykket helt fri for skidt, men din støvsuger kører sikkert som en drøm når du først får det hele rengjort.  

Du kan oftest komme begge problemer i forkøbet ved at huske at holde støvsugeren ren samt skifte dit Nilfisk Select udstyr når der er brug for. Vedligehold af Nilfisk Select tager ikke forfærdelig lang tid, og husker du at sætte bare et enkelt minut af til det efter hver støvsugning, kan du undgå at det bliver rigtig træls i længden.