Mundstykker til Nilfisk Select Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Select mundstykker der gør grundigt rent

Få et skinnende rent hjem hver gang du støvsuger hvis du sørger for at have det rette mundstykke siddende for enden af din Nilfisk Select. Du får en hurtigere og nemmere rengøringen hvis du har et Nilfisk Select mundstykke der passer til opgave. Har du fx. en masse flotte trægulve derhjemme kan du med fordel vælge et Nilfisk Select parketmundstykke. Dette støvsugerhoved sørger for den bedste støvsugning af trægulve og så ridser det naturligvis heller ikke. Du kan også få rengjort dine møbler med et børstemundstykke til Nilfisk Select. Skal du bare have ét mundstykke der kan klare det meste er et universal mundstykke til Nilfisk Select din bedste ven. 

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Har I en lille firbenet ven rendende rundt i hjemmet, har I sikkert også en masse hår over det hele. Hunde- eller katte hår er noget af det værste at få af sofaer, tæpper og andet stof. Med et normal støvsugerhoved kan du nemt bruge lang tid på bare at fjerne hår fra alle mulige steder i hele hjemmet. Gør det hele lidt nemmere med et Nilfisk Select mundstykke til hundehår. Få hurtigt fanget kæledyrs hårene så du nemt kan støvsuge dem op, uanset hvad de sidder på. 

Kom i alle kroge og hjørner med et Nilfisk Select mundstykke

Har du svært ved at komme om bag radiatoren eller måske støvsuge i den lille åbning mellem vaskemaskinen og væggen, så findes der selvfølgelig også et mundstykke til det! De klassiske mundstykker til trægulve og gulvtæpper er gode til de store flader, men du kan selvfølgelig også få Nilfisk Select støvsugerhoveder til de små steder. Nogle gange har du måske endda det store universal mundstykke til Nilfisk Select af og så bruger du bare støvsugerrøret til din rengøringen. 

Nogle steder er støvsugerrøret endda også for tykt til at kunne komme ind og så tænker du nok at man bliver nødt til at hoppe over rengøringen der, men det gør man ikke! Du kan nemlig også få mundstykker til Nilfisk Select der tyndere end støvsugerrøret! Med et fugemundstykke kan du komme ind alle steder, også bag køleskabet eller helt ned mellem sofapuderne. Mundstykket er naturligvis samme størrelse som støvsugerrøret der hvor du sætter det på, men så bliver det bare tyndere og tyndere så du kan komme ind steder der før var helt umulige at støvsuge. Tag din rengøringen til nye højder (eller til nye sprækker) med lige det mundstykke til Nilfisk Select som din støvsuger mangler. 

Det tager ingen tid at skifte til det rette mundstykke

Du kan sagtens skifte mellem dine forskellige mundstykker til Nilfisk Select mens du støvsugere. Du skal blot klikke det gamle af og sætte det nye på - det tager ikke engang et minut. Fordi det er så hurtigt, er det også mere oplagt at skifte til det mundstykke til hver opgave. 

Udskift mundstykket når du går fra gulvtæppe til parketgulv og skift det igen når du skal have støvsuget omme bag radiatoren. Sæt så et nyt Nilfisk Select mundstykke på din støvsuger når du skal give sofaen en tur. 

Når det er så nemt, betyder det også at du altid kan have det rette mundstykke til Nilfisk Select siddende for enden af din støvsugning. Det betyder at du altid støvsuger på den mest effektive måde! Støvsugeren er specielt tilpasset til opgaven den står overfor og vil derfor også fjerne støv, hundehår eller skidt hurtigere og nemmere end hvis du bare bruger det samme universal mundstykke til alle former for rengøringen.