Støvsugerposer til Nilfisk Bravo Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Nilfisk  (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Bravo støvsugerpose - hurtig og nem at skifte 

Nilfisk Bravo støvsugerposer er nok noget af det du oftest har fat i forbindelse med din støvsuger. en gang imellem har din maskine brug for en ny pose, og det kan du sagtens klare på under et minut. Start med at sørge for at din støvsuger ikke er sat til strøm og så kan du åbne dækslet. Her ser du støvsugerposen. Luk din Bravo støvsugerpose ved at trække i den lille flap i enten plast eller pap som sidder lige over åbningen på posen. du kan nu trække den ud af holderen og smide den i skraldet. Sæt nu din nye støvsugerpose i, sørg for at den sidder rigtigt i skinnerne - på samme måde som den gamle sad. Du kan nu lukke dækslet, sætte din Nilfisk Bravo til strøm og så er du klar til at støvsuge.

Det er vigtigt at du husker på at en støvsugerpose til Nilfisk Bravo ikke kan rengøres eller genanvendes. Selve væggene i støvsugerposen opfanger nemlig en masse støv så selvom du tømte den for at bruge den igen ville du ikke få et godt resultat. Genbruger du en pose kan du risikere at gøre stor skade på motoren i din Nilfisk Bravo. 

Nilfisk Bravo giver selv besked når det er tid til en ny pose! 

Du skal ikke bekymre dig om hvornår de nu er tid til at skifte din Nilfisk Bravo støvsugerpose, den giver nemig besked! På din Nilfisk lyser der et lille symbol med en støvsugerpose når det er tid til at isætte en ny. du kan være helt sikker på at du skal have en ny pose i din støvsuger hvis symbolet konstant lyser mens du har din støvsuger tændt og mundstykket er løftet fra jorden og ikke er suget fast på fx et støvsuge, et møbel eller en anden blød overflade.

Det anbefales altid at du skifter din pose, så snart at din støvsuger giver besked. Regelmæssig udskiftning af Nilfisk Bravo støvsugerposer sørger nemlig for at din støvsuger altid virker som den skal og du risikerer ikke at miste sugeevne eller få en overophedet motor. Skifter du slet ikke din pose og ører du langt tid rundt med en propfyldt Nilfisk Bravo pose kan din støvsuger i værste tilfælde gå i stykker. Når din støvsuger samler skidt op, laver en et undertryk og trækker derfor luft ind gennem motoren, motorfilter, støvsugerposen og så til sidste slange, rør og mundstykke. Kan du ikke få luft gennem posen fordi den er helt fyldt kan det betyde at din motor kommer på overarbejde som kan resultere i at den brænder sammen. 

Det sker naturligvis ikke hvis du bare har din Nilfisk Bravo støvsugerposer siddende i et par støvsugninger mere efter lampen begyndte at lyse. Men der er en grund til at den lyser og det er derfor rigtigt smart at få sat en ny pose i. Derfor kan det også være rigtigt smart at have et lille lager af Nilfisk Bravo støvsugerposer liggende derhjemme. Du kan være sikker på at du skal have skiftet poserne en gang imellem, og har du en lille stak kan du være klar til at skifte den så snart støvsugerne giver besked. 

Husk også at skifte motor filteret

Efter hver 4. støvsugerpose, eller efter du er gået igennem en pakke, skal du også skifte motor filteret. Filteret sørger for at samle alle de små støvpartikler som slipper igennem, eller udenom, posen. Disse partikler skal naturligvis ikke ind i motoren og derfor sidder filteret klar bag støvsugerposen og for samle det sidste støv. I modsætning til det HEPA filter der sidder bag motoren, kan du ikke vaske eller rengøre denne type filter, det skal udskiftes. Heldigvis er denne type filter super nem at skifte, og du får det tit gratis med når du køber en pakke med støvsugerposer til Nilfisk Bravo. Du skal bare fjerne det gamle filter og sætte det nye i på samme måde. Du kan gøre det enten når du begynder på en ny pakke med støvsugerposer eller når du tager den sidste i pakken - så længe du husker at gøre de efter ca. hver fjerde pose.