Tilbehør til Nilfisk Bravo Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Bravo Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Bravo Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Bravo Serien

  Mundstykker til Nilfisk Bravo Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Bravo Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Bravo Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hvad kan du bruge nyt Nilfisk Bravo tilbehør til?

Med det rette tilbehør til Nilfisk Bravo kan du sørge for at få endnu mere ud af din støvsuger i endnu længere tid. Regelmæssig vedligehold og udskiftning af dele der trænger, sørger for at din støvsuger performer bedre og holder i mange år fremad. 

Nilfisk Bravo Udstyr kan også gøre støvsugning endnu nemmere og hurtigere. Sørger du for at din støvsuger altid er i bedst muligt stand vild en også altid virke bedst muligt og derved sørge for at suge alt skidt og snavs op i første hug. Du kan også gøre støvsugningen mere effektiv ved at have et specialiseret mundstykke siddende for enden af din slange så din Bravo passer til alle de opgaver du udsætter den for. Derudover kan o du også selv sørge for at støvsugningen går lidt hurtigere ved at sætte din yndlingsmusik i ørene eller måske lytte til en podcast - så flyver tiden afsted mens dit hjem bliver dejligt rent. 

Hvor ofte skal du have fat i nyt udstyr til Nilfisk Bravo?

Hvor tit du skal have skiftet dit Nilfisk Bravo udstyr kommer naturligvis helt an på hvor meget og hvor ofte du støvsugere. Har du en masse sand i gangen eller har du bare et stort hjem, skal du helt sikkert have skiftet fx støvsugerpose oftere end en der bor i en lille lejlighed. Motorfiltre er der dog et helt bestemt tidspunkt for udskiftet. Hver gang du er gået igennem en pakke med Nilfisk Bravo støvsugerposer skal du nemlig skifte filteret. Du får oftest også et filter med i en pakke med poser så det er nemt at huske og du skal ikke ud og have fat i nyt udstyr til Nilfisk Bravo. Andet Nilfisk Bravo tilbehør som fx nyt mundstykker eller andre dele har slet ikke faste tidspunkter for udskiftninger, det kommer helt an på hvilken stand de er i. Har du et parketmundstykke hvor en masse hår er knækket så er det en god ide at skifte det, men du kan sagtens have det samme mundstykke i flere år uden at det tager skade. 

4 gode råd til vedligeholdelse af Nilfisk Bravo

Det er super simpelt at sørge for at din støvsuger altid er i god stand, det kræver blot at du tager dig godt af den en gang imellem. Du skal ikke lægge en masse tid i det eller bruge penge på en masse nyt tilbehør. Du skal blot sørge for at huske på 4 gode råd.

 1. Er posen fyldt, og sidder den rigtigt i?

En fyldt eller forkert isat pose kan være noget af det der påvirker din støvsuger allermest. i mange tilfælde vil du ikke kunne lukke dækslet på din støvsuger hvis dit Nilfisk Bravo tilbehør ikke er sat ordentligt i. Du vil også kunne se en masse skidt og støv ved siden, og under, støvsugerposen hvis den sidder skævt i. Husk altid at skifte støvsugerposen i id Nilfisk Bravo når den er fyldt, så får du mest muligt ud af din maskine. 

 1. Skal dine Nilfisk Bravo filtre skiftes?

Hvis din Nilfisk Bravo er blevet gammel og træt, kan det være tid til at sætte et nyt filter i. Et Nilfisk Bravo filter er super nemt at skifte og du kan mærke forskellen med det samme hvis du går fra et helt fyldt ét til et spritnyt. Nilfisk Bravo har både et HEPA filter ved udstødningen samt et motorfilter der sidder omme bag posen. Dit HEPA filter kan du nemt selv banke fri for støv og snavs med jævne mellemrum, og det skal helst skiftes helt efter 1-3 år. Dit Bravo motorfilter skal derimod skiftes noget oftere og kan ikke bare rengøres. Dette skifter du når du er gået igennem en pakke med støvsugerposer.

 1. Sidder der noget fast i støvsugeren?

Hvis din støvsuger ikke har den bedste sugeevne, kan det være en god ide at tjekke både slange, rør og mundstykke. Er der en masse hår eller støv der sidder fast i nogle af dele vil du nemlig opdage at din støvsuger ikke fungerer så godt som den plejer. Nedsat sugeevne kan også være grundet huller eller utætheder i delene eller samlingerne. Så får du nemlig ikke koncentreret alt suge kraften for enden af din Nilfisk Bravo 

 1. Brug kun din Bravo til støv, tørt snavs og lignende 

Det er en rigtig dårlig ide at bruge din Nilfisk Bravo til andet en hel almindelig snavs du finder i hjemmet. Dette gælder alt fra væske og fugtige gulvtæpper til byggestøv og grus. Der sker naturligvis ikke noget ved at du får støvsuget lidt sand op ude i gangen, men er du i gang med en renovation derhjemme eller støvsuger du badeværelset lige umiddelbart efter du har været i bad kan det skabe problemer for maskinen. Hverken støvsuger eller støvsugerpose er nemlig ikke lavet til hverken vækst eller byggemateriale, og hvis du har en kat, skal du også tænke dig ekstra om. Det er oplagt at støvsuge det ekstra kattegrus op som er blevet kastet ud af kattebakken, men har du kattegrus i beton skal du have fat i kost og fejeblad. Generelt anbefales det at du i det fejer eller samler skidt op fra gulvet hvis du er usikker på at din Nilfisk Bravo kan klare det.