Mundstykker til Nilfisk Bravo Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Bravo mundstykker der gør grundigt rent

Din Nilfisk Bravo er sikkert allerede udstyret med et støvsugerhoved, men vidste du godt at det er super nemt at skifte og det kan være en verden til forskel at få et nyt på? Et nyt mundstykke til Nilfisk Bravo giver dig mulighed for at støvsuge endnu mere grundigt. Du kan nemlig komme i selv de mindste krog og gøre rent på alle overflade, uanset om det er trægulv eller din sofa. 

Nilfisk Bravo mundstykker til alle gulve & overflader

Du kan gøre rent lige hvor du vil hvis du har det rette Nilfisk Bravo mundstykke siddende for enden af din støvsuger. Du kan naturligvis komme langt med et klassisk universelt mundstykke, men skal du have den hurtigste og nemmeste rengøring kan et specialiseret støvsugerhoved være vejen frem. Det er nemlig ikke altid lige nemt at bruge det samme mundstykke til alle typer af gulv, møbler og hvor end du gerne vil støvsuge. Har du et lækkert trægulv kan det være at dit klassiske støvsugerhoved ridser, vælg i stedet et Nilfisk Bravo parketmundstykke som sørger for en hurtig og effektiv støvsugning uden at skade dine flotte gulve. Parketmundstykket er dog ikke din bedste ven når det kommer til støvsugning af tæpper, her er det også en god ide at have et mundstykke specifikt til opgaven. Isæt hvis du har store overflade med tæpper eller gulvtæpper i største delen af dit hjem. Skal du også have støvsuget dine fede møbler er et Nilfisk Bravo børstemundstykke vejen frem. Denne type støvsugerhoved glider let hen over dine møbler uden at gøre skader samtidig med at der fanger alt fra krummer og støv til hår og snavs. 

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Har du et kæledyr kan du komme rigtigt langt med et Nilfisk Bravo mundstykke til hundehår, som naturligvis også dur til alle andre slags hår, eventuelt dine egne eller din kats. Det kan være svært at få samtlige kæledyrs hår ud af et tæppe eller af sofaen med et klassiske mundstykke til Nilfisk Bravo, men der er heldigvis en nemmere og hurtigere løsning! Et mundstykke til hundehår er lavet til effektivt at samle alle hundehårene og få dem af alverdens materialer. Nyd et dejligt rent hjem fri for kæledyrs hår med det rette Nilfisk Bravo mundstykke siddende for enden af din støvsuger. 

Det tager ingen tid at skifte til det rette Nilfisk Bravo mundstykke

Det kan måske virke lidt besværligt hele tiden at skulle skifte dit Nilfisk Bravo mundstykke alt efter hvilken del af hjemmet du støvsuger - men det er det ikke! Det tager ingen tid at få sat et nyt støvsugerhoved på, og du mærker forskellen med det samme. Bruger du det samme universalmundstykke til hele hytten vil du sikkert opleve at du måske skal gå over gulvtæppet to gange, eller måske kan du slet ikke få støvsuget ordentligt omme bag radiatoren. Al den ekstra tid du bruger på din støvsugning, er hurtigt tjent hjem hvis du skifter mundstykke par gange undervejs. Det tager ikke mere end et par sekunder at klikke det gamle støvsugerhoved af og så få fat et nyt på. Det kan endda gøres så hurtigt at du ikke behøver at slukke maskinen, så er du lynhurtigt videre med rengøringen. Nilfisk Bravo bruger 32mm mundstykke, dette er en universel størrelse og du vil derfor have et rigtigt stort udvalg af muligheder når du er på jagt efter et nyt støvsugerhoved.