Støvsugerposer til Nilfisk Elite Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Nilfisk  (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Trænger din Nilfisk Elite til en ny støvsugerposer?

En fyldt Nilfisk Elite støvsugerpose kan gøre kvaliteten af hver støvsugning markant ringere. kører din støvsuger rundt med en fyldt posen vil du opleve en nedsat sugeevne og du vil sikkert se en masse helligdage på gulvtæppet når du kører hen over det. For at være sikker på at du altid kan skifte din støvsugerpose når det er tid til det, er det en god ide at have et lille lager af poser liggende derhjemme, bare en enkel ekstra pakke eller to så du er sikker på at altid har en pose når du skal bruge den. 

Sådan ved du om din støvsugerposer er fyldt

Du skal ikke tænke over hvor meget du har støvsuget op eller hvor lang tid der nu er til næste skift af posen i Nilfisk Elite. Det er nemt for dig at vide hvornår du skal have sat en ny pose i din Nilfisk Elite, støvsugeren giver nemlig selv besked! Når posen er fyldt og det er tid til en ny vil du se et lille ikon det display der er på håndtaget. Symbolet ligner en lille støvsugerpose og når du ser dette, betyder det at du skal have fat i en ny pose. Det anbefales at du skifter din Nilfisk Elite støvsugerpose så snart du ser symbolet men der sker naturligvis ikke noget hvis du lige støvsuger færdigt inden du sætter en ny pose i. Generelt er det dog en god ide at skifte både pose og filter når din støvsuger giver besked.

Hvordan skifter du posen på en Nilfisk støvsuger?

Det er super nemt at vide hvornår din Nilfisk Elite støvsugerpose skal skiftes, og så er den også nem at skifte. Når det er tid til at sætte en ny pose i din støvsuger, skal du ikke sætte mere end et enkelt minut eller to af til det, det tager nemlig ingen tid. Start med at åbne dækslet til støvsugeren så du kan komme ind til posen. Start med at lukke støvsugerposen så der ikke hvirvler skidt ud over det hele når du skal have den ud af støvsugeren. Tag nu Nilfisk Elite posen ud af holderen og smid den i skraldespanden. Du kan nu sætte en ny støvsugerpose i holderen, lukke dækslet og fortsætte din støvsugning. så nemt er det. 

Husk også Nilfisk Elite motorfilteret!

Når din støvsuger siger at det er tid til at skifte Nilfisk Elite filteret skal du selvfølgelig også følge trop. Filteret sørger for at tage selv de mindste partikler så de ikke hvirvler ud i hjemmet igen. Er du først i gang med at støvsuge skal alt støvet selvfølgelig samles og her sørger filteret for at tage de helt små partikler. Har du et filter der kan vaskes, kan du skylle det under vandhanen og lade det tørre i 24 timers, ellers kan du skifte filteret ud med et nyt og støvsuge videre med det samme.