Tilbehør til Nilfisk Elite Serien

 • Støvsugerposer til Nilfisk Elite Serien

  Støvsugerposer til Nilfisk Elite Serien

 • Mundstykker til Nilfisk Elite Serien

  Mundstykker til Nilfisk Elite Serien

 • Duftkugler til Nilfisk Elite Støvsuger

  Duftkugler til Nilfisk Elite Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk Elite tilbehør i høj kvalitet

Din støvsuger så meget for dig, derfor skal den naturligvis også have det bedste tilbehør når det nus skal være. Heldigvis er det ikke særlig tit at du skal have fat i nyt Nilfisk Elite udstyr. Din støvsuger sørger nemlig for det meste for at klare sig selv og kræver ikke andet enden skiftet støvsugerpose i ny og næ. Når det nu endelig skal være, er det en god ide at vælge både pose, filter og andet tilbehør til Nilfisk Elite i en god kvalitet. Det rette udstyr sørger for en hurtigere og nemmere rengøring, men det forlænger også levetiden af din Nilfisk Elite. 

Opgrader din støvsuger med det helt rigtige tilbehør

Du kan få endnu mere ud af din støvsuger hvis du sørger for at have det helt rette tilbehør til Nilfisk Elite. Din støvsuger kan bruges til meget mere end blot gulvet, og der er faktisk næsten ingen grænser for hvad du kan støvsuge med Nilfisk Elite tilbehør. Så giv din støvsuger en opgradering, ved at købe nye dele til den. Dette gælder naturligvis alle de ting som din Nilfisk Elite har brug for, men også alle de ekstra ting der bare gør støvsugningen lidt federe. 

Vil din Nilfisk Elite ikke støvsuge ordentligt - måske er tid til at skifte nogle dele!

Hvis du synes din støvsuger er lidt sløv eller ikke kører optimalt, kan det nemt være at du kan give den nyt liv med nyt udstyr. Klassisk vedligehold af Nilfisk Elite kan du nemlig komme rigtigt langt med. Vedligehold omfatter de små ting du kan gøre for din støvsuger og inkluderer rengøring og udskiftning af dele. Selvom din støvsuger er ved at være gammel, så kan du helt sikkert pifte den op med nyt Nilfisk Elite tilbehør og få glæde af den i mange år i endnu. Det eneste problem du ikke selv kan fikse hurtigt og nemt er hvis der er noget galt med motoren. Alle andre opgaver kan du selv løse ved blot at have nyt udstyr eller give en grundig rengøring af din maskine. 

Svag sugeevne?

Din støvsuger fungerer ved at en pumpe danner vakuum og derfor kan den suge en masse støv og snavs op ude for enden af støvsugerrøret. Fra mundstykke til pumpen skal luftes passere igennem en masse ting. Først igennem støvsugerrøret, så slangen, så posen og til sidst gennem et filter før det bliver skudt ud i rummet igen. I den her proces er der rigtig mange ting der kan påvirke hvor hårdt et undertryk der er skabt og dermed hvor god en sugeevne din støvsuger har. 

Noget af det der kan påvirke sugeevnen på din Nilfisk Elite, er blandt andet støvbolde og som sætter sig fast i mundstykket, røret eller støvsugerslangen. Det kan dog også være fordi du kører rundt med en helt fyldt støvsugerpose eller et filter der trænger til at blive renset eller udskiftes. Har din støvsuger svært ved at få det hele støvsuget op og synes du ikke at den suger lige så godt som den plejer er det en rigtig god ide at tage et kig på alle delene. Sørger du for at holde mundstykket rent og skifte posen samt filter når det er tid, så vil du sikkert opleve at din støvsuger beholder sin gode sugeevne. 

Kan du ikke få støvsuget alle steder og kroge?

Hvis du har svært ved at få støvsuget alle steder med din Nilfisk Elite kan det være tid til et nyt mundstykke. Et mundstykke kan sørge for at du kan komme ind bag radiatoren eller få støvsugeren hurtigt fri for hundehår. Det er rigtig træls ikke at kunne få støvsuget alle steder bare fordi at det klassiske universal mundstykke der sidder for enden af din Nilfisk Elite er for stort. Du kan naturligvis også tage mundstykket af, og så er du efterladt med støvsugerrøret, men skal du støvsuge fx bløde materialer vil den hurtigt suge sig direkte fast på stoffet og ikke være nem at kører hen over overfladen.  

Det er super hurtigt at skifte til et nyt Nilfisk Elite mundstykke og du kan snildt gøre det på blot et enkelt minut eller to. Skift fx fra dit klassiske parketmundstykke til trægulvene over til et børstemundstykke til møblerne og bagefter gør måtten ude i gangen fri for hundehår med et mundstykke til kæledyr