Mundstykker til Nilfisk Elite Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Find det helt rigtige mundstykke til Nilfisk Elite

Når du skal have støvsuget derhjemme, kan du komme rigtig langt med et helt standart mundstykke til Nilfisk Elite. Skal rengøringen være nemmere og hurtigere kan du med fordel tage et kig på nye specialiseret mundstykker til din støvsuger. Med det rette støvsugerhoved til Nilfisk Elite kan du bruge din støvsuger lige der hvor du vil, uanset hvilken opgave du har i tankerne. 

Der findes et hav af forskellige Nilfisk Elite mundstykker

Der er næsten ingen grænser for hvor mange forskellige mundstykker til Nilfisk Elite som du kan få! Det er måske fantasien der sætter grænser for hvad du kan rengøre din støvsuger med - for mundstykkerne begrænser dig altså ikke! 

Uanset om du har et hjem udelukkende med trægulve eller du har en masse møbler du gerne vil have gjort rent, så er der sikkert et Nilfisk Elite mundstykke der passer til dig. Skal du have et støvsugerhoved der kan lidt af det hele går du aldrig galt i byen med et universal mundstykke til Nilfisk Elite. Du kan dog også få andre mundstykker der passer til mere specifikke opgaver. Det kan være et børstemundstykke så du nænsomt kan rengøre din flotte veloursofa eller noget helt andet.

Bare fordi der er et hav af forskellige mundstykker til Nilfisk Elite behøver du nødvendigvis ikke have dem alle liggende derhjemme. Når du skal finde et nyt Nilfisk Elite mundstykke, skal du tænke på hvilke opgaver din støvsuger skal løse derhjemme. Har du ikke et kæledyr får du ikke meget ud af et Nilfisk Elite mundstykke til hundehår, og har du ingen tæpper i huset skal du selvfølgelig heller ikke have et støvsugerhoved der passer til gulvtæpper.

Få en grundigere rengøring med det rette mundstykke på støvsugeren

Med det rigtige mundstykke siddende for enden af din Nilfisk Elite vil du få en rengøring der er nemmere, hurtigere og mere effektiv. Det bliver nemmere at støvsuge fordi du er sikker på at din Nilfisk Elite altid kan klare opgaven. Det kan være du kan så støvsuget omme bag radiatoren uden problemer eller komme ind i en lille krog uden at skulle flytte rundt på tunge stationære møbler. Rengøringen bliver hurtigere fordi din mundstykke passer specifikt til opgaven. Hvis du fx prøver at støvsuge et tæppe med et parketmundstykke til Nilfisk Elite, vil støvsugerhovedet suge sig helt fast på tæppet og kræve en masse ekstra kræfter og tid for at du kan gøre ordentligt rent. Støvsugning med det rette Nilfisk Elite mundstykke bliver også langt mere effektivt. Det er fx meget nemmere og hurtigere at fjerne hår fra kæledyrene med et specialiseret mundstykke til hundehår og det samme gælder for rengøring af fx sofa eller andet. Gør dig selv, og din Nilfisk Elite, en tjeneste ved altid at vælge det rette mundstykke. 

Sådan skifter du nemt mundstykke på din Nilfisk 

Det tager ingen tid at sætte et nyt mundstykke på din Nilfisk Elite. Du kan sagtens skifte til et nyt støvsugerhoved under rengøringen og på bare få sekunder kan du forvandle din Nilfisk Elite fra kun at kunne støvsuge trægulve til at kunne støvsuge fx tæpper, sofaer eller noget helt tredje. Nilfisk Elite har et smart klik system og det betyder at udskiftning af mundstykker kan klare på ingen tid. Tryk blot på knappen for tage dit gamle mundstykke af og sæt nu det nye på. Sidder mundstykket ikke helt perfekt kan du dreje lidt rundt på det indtil du høre klik-lyden og så sidder det som det skal. Når mundstykket er klikket på, kan det ikke fade af midt under en støvsugning men du kan stadig nemt tage det af og skifte til et nyt ved blot at bruge knappen på støvsugerrøret eller direkte på mundstykket. Få støvsuget alle overflader nemt og hurtigt ved at skifte til det helt rette Nilfisk Elite mundstykke som passer præcist til den opgave du står overfor - det tage ringen tid!