Filter til Dyson V Serien

 • Dyson V6 Filter

  Dyson V6 Filter

 • Dyson V7 Filter

  Dyson V7 Filter

 • Dyson V8 Filter

  Dyson V8 Filter

 • Dyson V10 Filter

  Dyson V10 Filter

 • Dyson V11 Filter

  Dyson V11 Filter

 • Dyson V12 Slim Filter

  Dyson V12 Slim Filter

 • Dyson V15 / V15s Filter

  Dyson V15 / V15s Filter

Dyson FilterDyson V-Serie Filtre

En Ledningsfri støvsuger fra Dyson V-Serien har utrolig mange gode kvaliteter, nogle af de få negativer omfatter blandt anden batterilevetiden, dvs hvis du ønsker en rengøring som varer længere end de 20-60 minutter som de forskellige Dyson V Støvsugere tilbyder, og derudover bliver filteret i din Dyson støvsuger også hurtigere fyldt.

Grunden til at dit Dyson HEPA filter hurtigere bliver fyldt er fordi mere støv og snavs hvirvler rundt i støvsugeren da den ikke har en pose. Dog betyder en posefri støvsuger at du ikke skal bøvle med altid at finde den rigtige slags pose til netop din model. Du skal selvfølgelig også have fat i det rigtige filter til din Dyson, men dette har vi gjort nemt for dig her på siden.

Her har vi har samlet alle de HEPA filtre vi tilbyder til Dyson V Støvsugere, så skal du blot finde den model du har og vælge netop det filter du leder efter. Som tommelfingerregel skal du udskifte dine filtre engang hver halve år, dog kan det være at du skal lave vedligehold af din Dyson V-Serie støvsugere oftere end dette. Hvis din Dyson ikke længere suger støv og snavs op fra gulvet kan det være fordi at dit HEPA-filter er fyldt.

Filtret er nemt at udskifte of effekten kan du mærke med det samme. Et HEPA filter holder ikke kun styr på støvet i din støvsuger, det opfanger også alle de skadeluge partikler som hvirvler rundt i dit hjem. Dette er mikroskopiske partikler som er med til at forværre astma og allergier og det er derfor vigtigt at du altid har et godt og brugbart HEPA-filter i din Dyson V så du får det bedste mulige ideklima. Tag et kig her på siden og find netop det Dyson V6 filter, Dyson V7 filter, Dyson V8 filter eller Dyson V11 filter som du leder efter til din støvsuger!