Filter til Dyson V7

Husker du at skifte filter på din Dyson V7 støvsuger?

Filteret i din støvsuger har brug for vedligeholdelse, hvis din Dyson V7 skal fungere optimalt. Inde i netop din Dyson V7 sidder både et motorfilter og et pre-motorfilter, som sammen sørger for at opfange støv og andre partikler, inden støvsugeren sender luften ud i hjemmet igen. For at et filter kan filtrere luften, skal det være rent og intakt. Det vil sige, at man regelmæssigt bør rengøre og udskifte sit filter til Dyson V7. På denne side finder du information om den type filter, som sidder i din støvsuger, og hvordan man vedligeholder et filter. 

Derfor er et HEPA filter til din Dyson støvsuger en god idé

Vi har samlet den type filter, som du kan bruge i din Dyson V7 støvsuger. Et Dyson V7 HEPA filter sørger for at opsamle alle de små støv- og andre allergi-partikler, der ellers hvirvler rundt i hjemmet. Sørger du for at dit filter altid er i god stand og ikke beskadiget, skal det nok holde dit hjem rent. 

Hvordan rengøres et Dyson V7 filter?

Er det tid til at rengøre filteret, skal du starte med at skrue filteret ud af støvsugeren. Bank det værste snavs af filteret og ned i en skraldespand. Du kan derefter børste filteret, for at løsne snavset, som sidder ekstra godt fast. Et Dyson V7 HEPA-filter tåler vand, men ikke sæbe. Hold filteret under den kolde hane, og skyld det resterende støv af filteret. 

Inden du sætter filteret tilbage i din støvsuger, skal det være helt tørt. Det anbefales, at man lader filteret lufttørre i omkring 24 timer, eller længere, indtil det er helt tørt. Her er det en fordel, at have et ekstra motorfilter liggende, så du kan montere dét, mens det nyvaskede filter bliver tørt. 

Sådan skifter du filter på en Dyson V7

Det er hurtigt og nemt at udskifte filteret. Drej og træk filteret ud, og indsæt det nye. Har du skiftet til en Dyson fra en klassisk støvsuger med pose vil du hurtigt opleve at du skal skifte filtret oftere end du gjorde tidligere. Det smarte og praktiske poseløse design betyder nemlig at der er mere støv der hvirvler rundt inde i støvsugeren under brug, og filtrene bliver derfor hurtigere fyldt. Dog sparer du en masse penge på dyre støvsuger pose samt alt besværet med at finde den helt rette størrelse til netop din model. Når du skal have fat i et nyt filter til V7 kan du frit vælge lige den type filter du mangler her fra siden!

Vi anbefaler altid du har et ekstra Dyson V7 filter liggende så du hurtigt kan skifte dit gamle ud når det bliver for fyldt. Slå dig løs og find lige det filter til Dyson V7 du mangler så du igen kan få mest muligt ud af din støvsuger.

Hvor ofte bør man rengøre eller udskifte støvsugerfilter rengøres eller udskiftes?

Dyson V7 har to filtre, et motorfilter og et pre-motorfilter. Denne form for dobbelt filtrering sørger for at alle de små partikler bliver opsamlet så du får en bedre luftkvalitet i dit hjem. Er dine Dyson V7 filtre for fyldte vil du opleve at du har meget mere støv i luften derhjemme, samt at selve sugeevnen i din Dyson er nedsat. Det er heldigvis utrolig nemt at udskifte et HEPA filter til Dyson V7 og så koster det ikke en bondegård!