Dyson V7 Tilbehør

 • Filter til Dyson V7

  Filter til Dyson V7

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson V7

  Mundstykker & Adaptere til Dyson V7

 • Børster til Dyson V7

  Børster til Dyson V7

 • Duftkugler til Dyson V7 Støvsuger

  Duftkugler til Dyson V7 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V8 (23)
 2. checkmark
  Dyson V7 (23)
 3. checkmark
  Dyson V15 / V15s (17)
 4. checkmark
  Dyson V10 (17)
 5. checkmark
  Dyson V11 (17)
 6. checkmark
  Dyson V6 (8)
 7. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (13)
 2. checkmark
  Hvid (8)
 3. checkmark
  Blå (2)
 4. checkmark
  Lilla (2)
 5. checkmark
  Rød (1)
 6. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Leder du efter nyt og praktisk tilbehør til din Dyson V7?

Dyson V7 billigt tilbehør

Skal rengøringen være hurtig og helt uden stress, er den ledningsfrie Dyson V7 et oplagt valg. Den smarte Dyson V7 har en masse funktionaliteter og er en vaskeægte 2-i-1 løsning, hvor du får en almindelig støvsuger og en håndstøvsuger samlet i ét lækkert produkt. Vil du gerne have endnu mere ud af din Dyson V7, bør du overveje ekstra mundstykker. Her på siden kan du finde en masse udstyr og tilbehør, såsom mundstykker, filter, adapter og meget andet, som passer lige præcis til din Dyson V7. 

Dyson V7 er en opdateret udgave af forgængeren V6. Støvsugetiden er forlænget med ti minutter, så du nu kan nyde op til 30 minutters ledningsfri støvsugning ad gangen, inden din Dyson V7 skal en tur til opladning igen. Støvsugeren er - som de øvrige modeller i serien - poseløs, og den skal tømmes direkte ned i skraldespanden. På den måde sparer du på både bankkontoen og miljøsamvittigheden, når du bruger din støvsuger.

Hvorfor skal du købe tilbehør til din V7?

Dyson V7 kan klare rigtig mange rengøringsmæssige opgaver i hjemmet. Den er samtidig bygget til at kunne tilpasses yderligere. Dette giver et hav af muligheder, når det kommer til mundstykker og børstehoveder. Vil du gerne have så meget som muligt ud af din smarte støvsuger, kan det være en god idé med mere end ét mundstykke.

En anden ting er vedligeholdelse. Vil man gerne have sin støvsuger til at fungere optimalt i rigtig lang tid, bør man vedligeholde den regelmæssigt. Det støvsuger-pose-løse design gør, at filteret oftere skal rengøres og udskiftes. Her på siden finder du ikke kun mundstykker til Dyson V7, men også andet udstyr og tilbehør som eksempelvis motorfilter. Børsterne er en sliddel, som ligeledes vil kræve en udskiftning med tiden. Det hele finder du her på Evermart.dk.

Dette skal du gøre, hvis din Dyson V7 ikke suger

Hvad skal man gøre, hvis en Dyson V7 ikke suger, som den plejer? Her er der en række ting, man kan prøve. En af de først ting, man kan undersøge er filterets stand. Filteret samler en masse støv og andet snavs efter hver rengøring. Det vil med tiden stoppe filteret til, hvis man ikke rengør det jævnligt. Filteret bliver med tiden også slidt, og vil dermed kræve en udskiftning. Et nyt, rent og pænt filter giver et bedre rengøringsresultat.

Det næste man bør undersøge, er børsternes stand. Har der viklet sig hår og hundehår rundt om børsten, kan det holde den fra at dreje rundt. Ligesom filteret er børsterne en sliddel, som med tiden vil kræve en udskiftning. På Evermart.dk finder du også billige børster til Dyson V7 i god kvalitet. 

Hvilken betydning har et godt filter for en Dyson V7?

Et filter er et vigtigt komponent i din støvsuger, som fanger partikler der passerer filteret, inden de ryger ud i hjemmet igen. Vil man gerne have en god filtrering, skal man købe et godt filter. Her på siden finder du motorfilter og pre-motorfilter til Dyson V7. De er billige og i god kvalitet. Filtrene på siden er af typen HEPA, hvilket betyder, at de giver en endnu bedre filtrering af luften, sammenlignet med et almindeligt filter. Det opfanger dermed endnu flere partikler, faktisk helt ned til mikroskopiske partikler. Det gør filteret oplagt  til allergikere, eller folk, der ønsker et godt indeklima i hjemmet.  

Kom ind i alle hjørner og kanter med forskellige mundstykker

Dyson V7 er en smart og moderne støvsuger, men hvis du vil have mest muligt ud af den, er det en rigtig god ide at anskaffe nogle ekstra mundstykker og måske en forlængerslange, så du også kan gøre bilen ren og fjerne alle hundehårene fra sofa-tæpperne. Men modsat tidligere modeller i V-serien er der faktisk ikke så stor en del af mundstykkerne, der passer direkte på Dyson V7. Mange af dem produceres nemlig i en standardstørrelse, og derfor kræver det en adapter til V7, V8, V10 og V11, der alle har et tykkere støvsugerrør. 

Her på siden finder du både billige adaptere og forskellige billige mundstykker til Dyson V7 - både med og uden børster, korte og lange og tykke og tynde. Med tiden får du også brug for at udskifte motorfilteret. Og det kan være, at du får brug for at forlænge håndstøvsugeren med en blød slange, der kan nå helt ind på instrumentbrættet og rundt om skarpe hjørner. Uanset hvad du mangler til din Dyson V7, finder du det med sikkerhed her på siden.