Mundstykker & Adaptere til Dyson V7

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (17)
 2. checkmark
  Dyson V10 (17)
 3. checkmark
  Dyson V7 (17)
 4. checkmark
  Dyson V8 (17)
 5. checkmark
  Dyson V11 (17)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (13)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dyson V7 mundstykker der gør grundigt rent

Går du meget eller bare en smule op i din støvsugning, så er det i den grad en god idé at have nogle mundstykker, som du kan skifte ud med på din Dyson V7. Uden de rette mundstykker får du ikke den optimale støvsugning, og du vil flere steder opleve, at der efter du har kørt din støvsuger over en flade, så er der måske stadig noget støv tilbage. Det skulle jo gerne undgåes!

Der findes heldigvis en lang række af forskellige mundstykker til Dyson V7, så du har et passende et til ethvert møbel og gulvoverflade. Ofte er man heldig, at ens mundstykke også passer til andre Dyson-modeller, så køber du et til en anden i V-serien, så er sandsynligheden for, at det også passer til din Dyson V7, rimelig stor. 

Dyson V7 mundstykker til alle gulve & overflader

Til almindelige gulve er det anbefalet, at du bruger et parketmundstykke. De er bedst til de store overflade, og det går altså langt hurtigere at bruge dem, når du skal svinge støvsugeren over parketgulvet. De er dog også lidt grove i det, så det frarådes at bruge dem til overflader på møbler og lignende.

Her vil det i stedet være rådeligt med et børstemundstykke. Et børstemundstykke er en del blidere og mere egnet til overflader, som du nødigst vil have bliver ridset. Børstemundstykket er også bedre til at komme ned imellem sofapuder eller lignende steder. Så sikrer du dig, at der ikke fortsat ligger nullermænd og andet snavs under puderne. Det kan nemlig være svært for et almindeligt universelt mundstykke at nå ned i krogene.

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Er du den heldige ejer af et kæledyr fx en hund eller en kat, så kan du med fordel anskaffe dig et ekstra mundstykke. Du ved nok, at deres hår havner de fleste steder i hjemmet, og de kan være ret så besværlige at støvsuge op. Ofte skal man køre adskillige gange over fx tæppet for at få hårene af. Det findes der heldigvis en løsning på, du kan nemlig få mundstykker til Dyson V7, som er ideelle til dét formål.

Anskaffer du dig det rette mundstykke til dyrehår, så sparer du en masse tid, kræfter og besvær. Det er i forvejen nemt at støvsuge med Dyson V7, men det bliver kun endnu nemmere med et mundstykke til hundehår.

Kom i alle kroge og hjørner med et Dyson V7 mundstykke

Hvis du har en Dyson V7 støvsuger, så må det unægteligt være, fordi du går meget op i din rengøring og støvsugning og bare vil have, at det skal gøres ordentligt. Det er Dyson V7 nemlig den perfekte støvsuger til at klare. Det kan dog være svært at udføre den perfekte støvsuger, hvis du ikke har et mundstykke. Det almindelige mundstykke, som sidder på støvsugeren er velegnet til de store, plane overflader, men skal du i kroge og hjørner, så får det lidt besværligheder.

Da kan det være en god idé at udskifte mundstykke, så du har et, der er mere passende til jobbet monteret. Det kan fx være et børstehoved. De fås i forskellige størrelser og former, og de er gode til møbler og overflade, som du gerne vil undgå skal have ridser og skrammer.

Med visse mundstykker kan det være nødvendigt, at du også bruger en adapter. Det er nemlig ikke alle, som er lavet til Dyson V7, men måske en anden model, og står du med et mundstykke i hånden, som ikke passer på din støvsuger, så er der heldigvis en løsning i form af en adapter.

Det tager ingen tid at skifte til det rette Dyson V7 mundstykke

Måske bruger du det samme mundstykke til alt slags støvsugning med din Dyson V7, men det er en dårlig idé. For mundstykket kan nemt komme til at ridse eller skrabe overflader, og desuden kan det også betyde, at du ikke får alt skidt og snavs støvsuget op.

Og måske er det i bund og grund, fordi du ikke orker at skulle til at skifte mundstykke. Men det er heldigvis ret så hurtigt at skifte mundstykket, og det tager ikke mere end højst to minutter. På de fleste mundstykker sidder der en lille plastikknap, som man blot skal trykke på for at løsne det nuværende mundstykke. Træk mundstykket af og sæt det nye helt ind, så du hører et lille “klik”, og så sidder det der. Hvis du skal bruge en adapter, så fungerer det på samme måde. Her er der også en lille plastikknap, som man skal trykke på.