Filter til Dyson V6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V6 (3)
 2. checkmark
  Dyson V7 (3)
 3. checkmark
  Dyson V8 (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Lilla (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Husker du at skifte dit Dyson V6 motorfilter og premotorfilter? 

Filter Dyson V6

Alt den luft, som suges op i en Dyson V6 ledningsfri støvsuger passerer to filtre, inden luften havner i hjemmet igen - nemlig et pre-motorfilter og et motorfilter. Disse filtre har til opgave at fange støv, snavs og diverse partikler, der sidder i luften. Disse komponenter kræver vedligeholdelse. Det vil sige regelmæssig reng

øring og udskiftning. Her på siden kan du finde lige netop det filter som passer til din Dyson V6, samt information omkring hvordan du passer godt på din støvsuger gennem vedligeholdelse af filteret.

Derfor skal du købe et HEPA filter til din Dyson V6 støvsuger

Både pre-motorfilter og motorfilter er vigtige komponenter i din Dyson V6 støvsuger, som sørger at luften, som forlader støvsugeren, er fri for irriterende og skadelige partikler. Vil man have den bedste filtrering af luften, bør man købe et HEPA-støvfilter. HEPA er en højere standard for et filter. Et HEPA-filter opfanger flere partikler end traditionelle filtre - faktisk helt ned til mikroskopiske filtre. Det gør et HEPA-filter særligt velegnet til allergikere, som ønsker et bedre indeklima fri for forskellige allergener. 

Hvordan rengører du et Dyson V6 filter?

Start med at skrue støvfilteret af. Træk filteret ud, og  bank og børst det værste snavs af filteret. Skyld nu det resterende støv væk under den kolde hane. Husk, at du ikke må vaske dit filter med sæbe. Ryst vandet af filteret, og lad filteret lufttørre i minimum 24 timer, indtil det er helt tørt. Montér først filteret, når det er helt tørt. 

Sådan skifter du filter på en Dyson V6 støvsuger

Et HEPA Filter til Dyson V6 er super nemt at udskifte og du finder et nyt V6 motor-filter samt et nyt HEPA pre-motorfilter til Dyson V6 her på siden! Vi anbefaler at du altid har et ekstra filter liggende derhjemme så du kan udskifte dit filter så snart der er brug for det. Find dit nye filter til Dyson V6 her på siden så du igen kan få mest muligt ud af din fede ledningsfrie støvsuger

Hvor ofte bør man udskifte og rengøre støvsugerfilteret?

Det anbefales, at man udskifter sit Dyson V6 filter hver 6. måned eller efter behov. Hvor ofte du bør skifte dit HEPA støvsugerfilter til din Dyson V6 støvsuger, kommer an på hvor ofte du bruger den, og hvor meget snavs der samler sig i filteret, efter hver rengøring. Et HEPA filter opfanger en masse partikler og støv fra luften og sørger dermed for, at du får et renere hjem og en bedre luftkvalitet. Det kan være en fordel for allergikere, at filteret i støvsugeren er så rent som muligt, så det kan påtage sig opgaven, at fjerne partikler fra luften og ikke forstyrre luftvejene. Du kan eventuelt gøre det til en god vane, at tømme filteret hver gang du tømmer støvbeholderen. 

Hvis ikke et filter rengøres eller udskiftes, vil støvsugeren med tiden sandsynligvis efterlade snavs på gulvet, da et stoppet filter påvirker støvsugerens sugeevne. Vær opmærksom på, at et filter i en støvsugerpose-løs Dyson støvsuger skal udskiftes oftere end et filter i en traditionel støvsuger, da der ikke er en pose til at holde styr på skidtet - og der flyver derfor mere ind i filtret.