Dyson V6 Tilbehør

 • Filter til Dyson V6

  Filter til Dyson V6

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson V6

  Mundstykker & Adaptere til Dyson V6

 • Børster til Dyson V6

  Børster til Dyson V6

 • Duftkugler til Dyson V6 Støvsuger

  Duftkugler til Dyson V6 Støvsuger

Stort udvalg af tilbehør til Dyson V6 

Dyson V6 Tilbehør

Blandt Dysons populære ledningsfrie serie af støvsugere finder du V6-modellen. Efter udgivelsen har den vundet adskillige tests og er vellidt af anmeldere verden rundt. Der findes i alt 10 modeller i Dyson V6-Serien. Fælles for dem alle er, at de er smarte og moderne støvsugere, som er særdeles lette og praktiske at hå

ndtere. Dyson V6 vejer kun omkring 2 kg. Kombineret med det ledningsfrie design, er støvsugeren en drøm at have med rundt i hjemmet, når der skal støvsuges gulve og andre overflader. Det støvsuger-pose-løse design gør samtidig let at tømme for snavs, uden du behøver at bekymre dig om nye støvsugerposer og andet bøvl.

Den smarte støvsuger har mange smarte funktioner, og er i stand til rigtig meget. Vil man gerne have endnu mere ud af sin Dyson V6, kan man med fordel investerer i ekstra tilbehør. Der findes en lang række forskellige mundstykker og rengøringshoveder, som har hver deres fordele. Her på siden finder du et bredt udvalg af mundstykker og andet udstyr såsom filtre. Det er alt sammen billigt og i god kvalitet, så du kan få endnu mere ud af din smarte støvsuger. 

Hvorfor skal du købe tilbehør til din ledningsfrie V6 støvsuger?

Dyson V6 er en populær og alsidig støvsuger med mange smarte funktionaliteter. Den er skabt til at kunne klare mange rengørings-opgaver rundt omkring i huset - hvis man har det rette tilbehør. Der kan påmonteres et utal af mundstykker på spidsen af den ledningsfrie støvsuger, og hvert mundstykke har sine helt specielle styrker. 

Vil du gerne have mere ud af din Dyson V6, kan du med fordel købe en adapter og ekstra mundstykker eller andet tilbehør. Her på siden finder du også diverse sliddele, som med tiden vil blive nødvendigt til din støvsuger, hvis den skal præstere maksimalt i en endnu længere periode. Blandt typiske sliddele, som udskiftes på en Dyson V6, kan blandt andet nævnes børster og filtre. Her på siden har vi alt i tilbehør til Dyson V&. Vores ekstraudstyr til din støvsuger er både billigt og i god kvalitet. 

Suger din Dyson V6 ikke som den skal?

Hvis du har bemærket, at din Dyson V6 ikke støvsuger lige så godt, som den plejer, kan det være et tegn på, at en sliddel skal udskiftes. 

En af de første ting, du kan tjekke er, om filteret er stoppet til eller ødelagt. Er dette tilfældet, bør du udskifte filteret omgående. Var det ikke filteret, kan det være, at børsten trænger til en kærlig hånd. Start med at tjekke, om der har ophobet sig hår rundt om børsten, så den ikke kan køre rundt. Det kan også være, at børsten på anden vis er slidt eller ødelagt. Er détte tilfældet, bør du udskifte børsten på din Dyson V6. 

Hvorfor er et godt filter til Dyson V6 vigtigt?

Når luften kommer ind i din støvsuger, skal det også ud igen. Før det kommer ud, passerer luften et støvfilter inde i støvsugeren. Dette motorfilter opfanger støv og andre partikler, så de ikke ender i dit hjem. Et godt filter kan have betydning for rengørings-resultatet, men også indeklimaet i dit hjem. 

Her på siden kan du finde billige motorfiltre til Dyson V6 af typen HEPA. Et HEPA-filter opfanger endnu flere og lang mindre partikler end traditionelle filtre, og selv en lang række allergener. Det er samtidig vaskbart, og tåler at blive renset under vand. Det er altid en god idé, at have et ekstra filter liggende i skuffen, klar til at overtage, når det gamle filter skal vaskes, eller hvis det gamle filter bliver slidt og ødelagt.

Kom ind i alle hjørner og kanter med forskellige mundstykker

Dyson V6 er en af modellerne i den populære Dyson V-serie af ledningsfrie støvsugere. Dyson V6 er populær, fordi den kan nå både hjørner, lofter og kringelkroge - alle de besværlige steder, som en almindelig, gammeldags støvsuger har problemer med at rengøre. Ikke bare fordi den er ledningsfri, for Dyson V6 kan også nemt omdannes til en håndstøvsuger, så den er endnu nemmere at håndtere. 

Støvsugerrøret på Dyson V6 har en diameter på 35 cm, og derved kan de fleste mundstykker og forlængerslanger faktisk sættes direkte på uden nogen adapter. Det gør det en hel del nemmere, når du mangler nyt tilbehør eller nye reservedele til din Dyson V6, for du behøver nemlig sjældent være i tvivl om, hvorvidt det, du finder, passer til din støvsuger. For at gøre det endnu nemmere har vi samlet et udvalg af mundstykker, adaptere og filtre til Dyson V6 her på siden, så du kan være helt sikker ikke at gå galt i byen. Tag et kig i kataloget ovenfor.