Mundstykker & Adaptere til Dyson V6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (4)
 2. checkmark
  Dyson V10 (4)
 3. checkmark
  Dyson V6 (4)
 4. checkmark
  Dyson V7 (4)
 5. checkmark
  Dyson V8 (4)
 6. checkmark
  Dyson V11 (4)
 7. checkmark
  Dyson V12Slim (2)
 8. checkmark
  Dyson Big Ball (1)
 9. checkmark
  Hoover (1)
 10. checkmark
  Electrolux (1)
 11. checkmark
  Bosch  (1)
 12. checkmark
  Miele (1)
 13. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (3)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Mundstykker & Adaptere til Dyson V6

Den populære Dyson V6 har mange smarte funktionaliteter, som gør det muligt at rengøre et utal af overflader i hjemmet. Vil man gerne have endnu mere ud af sin Dyson V6, er det en god idé at anskaffe sig de helt rigtige mundstykker og børstehoveder. Et Dyson V6 mundstykke sørger for at du kan støvsuge overflade og steder hvor du før ikke kunne komme til. Med det rette mundstykke er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre rent. Du kan nu nemt komme om bag radiatoren, få støvsuget mellem sofapuderne eller tage vindueskarmen på ingen tid. 

Dyson V6 mundstykker til alle overflader

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af smarte mundstykker til Dyson V6 til en rigtig god pris. Er dit gamle V6 mundstykke blevet væk, gået i stykker eller noget helt tredje, finder du her et nyt støvsugerhoved og universal mundstykke til Dyson V6. Udover smarte mundstykker til V6 finder du også en praktisk forlængerslange til Dyson V6 i vores katalog. 

Har du et kæledyr? Overvej mundstykker velegnet til hundehår

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til tilpasning af sin Dyson V6 gennem forskellige mundstykker. Hvert enkelt mundstykke har særlige fordele. Hvilket mundstykke til Dyson V6 du skal vælge, kommer helt an på dine behov. 

Dyson V6 er kendt for sin evne til at fjerne hundehår, kattehår og hår fra andre kæledyr, effektivt fra gulvene. Men med det rigtige mundstykke og børster kan støvsugeren klare jobbet endnu bedre. Vil du gerne gøre hverdagen som kæledyrs-ejer lettere, bør du investere i det rigtige mundstykker. 

Få støvsuget alle de svære steder med et ekstra mundstykke

De mange børstemundstykker til Dyson V6-modellerne har forskellige fordele. Med flere mundstykker liggende, er man altid forberedt og klar til at rengøre alle kanter, lister, hjørner i hjemmet. Hvis man har svært ved at komme helt ind i krogene eller helt ned mellem sofahynderne, er det bare et spørgsmål om at påmontere det rigtige mundstykke. 

Sådan skifter man mundstykke på en Dyson V6

Har man brug for at skifte mundstykke på en Dyson V6, er det heldigvis designet til at være meget nemt. Mellem hvert led på støvsugeren sidder en release-knap. Blandt andet på støvsuger-delen og på støvsuger-stangen. Dette skal du også gøre, hvis du vil frigive mundstykket, hvorefter du kan sætte et andet mundstykke på, ved blot at klikke den på plads.

Passer alle mundstykker til Dyson V6? 

For at få det bredeste udvalg af mundstykker til sin Dyson V6, er det en god idé at købe en adapter. Her på siden finder du en masse forskellige mundstykker til Dyson V6, samt de rette adaptere. Adapterne er praktiske have, hvis man vil være sikker på at mundstykkerne passer. Hvis et mundstykke ikke passer til din Dyson V6 støvsuger, kan du med fordel anskaffe dig en adapter. Vores billige adapter til Dyson V6 passer perfekt til røret på din støvsuger, og giver det en diameter på 35 mm, hvilket passer til vores mundstykker.