Filter til Dyson V12 Slim

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 2. checkmark
  Dyson V11 (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Lilla (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA filter til Dyson V12 Slim - Kvalitet til lave priser

Er det på tide at udskifte filteret på din Dyson V12 Slim? Vil man gerne give sin V12 støvsuger en lang levetid og sørge for at den kan give den bedst mulige rengøring, er det nødvendigt at vedligeholde støvsugeren. Dyson V12 Slim udkom omtrent på samme tidspunkt som V15, men er et billigere og lettere alternativ. Den smarte og intelligente trådløse støvsuger giver et imponerende godt rengøring-resultat. Hvis støvsugeren skal fortsætte med at præstere optimalt, bør man vedligeholde den. Det gælder også motorfilteret. Her på siden finder du billige HEPA filtre, som passer til netop Dyson V12 Slim. 

Fjern mikroskopiske støvpartikler i hjemmet med et HEPA filter

Det er ikke uden grund, at HEPA-filtrene er blevet så populære. HEPA er en forkortelse for High-Efficiency Particulate Air, og er en standard for filter-kvaliteten. Et filter af denne type, opfanger flere partikler end traditionelle støvsugerfiltre. Et HEPA motorfilter opfanger faktisk helt ned til mikroskopiske partikler og en lang række allergener, hvilket gør et sådan filter særlig populært blandt allergikere. Et HEPA-filter opfanger nemlig mikroskopiske partikler, og blandt andet støv, pollen, mug og andre allergener fra hunde og katte. For at kunne kategoriseres som HEPA-filter, skal et filter kunne opfylde et bestemt effektivitetsniveau. Og det gør vores HEPA-filtre!   

Sådan bør du rengøre dit Dyson V12 Slim filter

For at rengøre filteret, skal du starte med at afmontere det. Drej på filteret og træk det ud af støvsugeren. Bank derefter det værste snavs på filteret af og ned i en skraldespand. Hvis du har en rengøringsbørste eller pensel, kan du med fordel børste støvet af filteret. Vores HEPA-motorfilter tåler vand. Du kan derfor rense dit filter forsigtigt under vand. Når du har gjort det, skal det tørre. Den bedste måde at tørre sit HEPA-filter på, er at lade det stå natten over, helst i 24 timer, inden du monterer det i din Dyson V12 Slim igen. Det meget vigtigt at filteret er helt tørt, inden det monteres på støvsugeren. Her kan det være praktisk, at have et ekstra HEPA motorfilter liggende, så du kan montere det ekstra filter i din smarte støvsuger, mens det andet filter tørrer. 

Guide til at skifte filter på Dyson V12 Slim

Udskiftning af filteret i en Dyson V12 Slim er hurtigt og lige til. Det er designet til at være let at udskifte motorfilteret. Du skal blot dreje en smule på filteret, hvorefter det kan trækkes ud af bagsiden støvsugeren. Skub nu et nyt filter ind, hvorefter din støvsuger vil være klar igen.  

Hvor ofte skal et filter rengøres eller helt udskiftes?

Grunden til at Dyson har designet filteret til at være let at skifte, er fordi det kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis man vil have maksimalt udbytte af sin støvsuger i lang tid. Det anbefales, at man rengører sit HEPA filter ofte - eller efter behov - og holder øje med filterets stand. Med tiden vil det blive nødvendigt at udskifte filteret. Det er nemlig ikke muligt at rengøre filteret 100% og efter hver rengøring, vil der sætte sig mikroskopiske støvpartikler fast i filteret. Som tommelfingerregel bør man udskifte sit filter hver halve år, eller efter behov.