Dyson V12 Slim Tilbehør

 • Filter til Dyson V12 Slim

  Filter til Dyson V12 Slim

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson V12 Slim

  Mundstykker & Adaptere til Dyson V12 Slim

 • Børster til Dyson V12 Slim

  Børster til Dyson V12 Slim

 • Duftkugler til Dyson V12 Slim Støvsuger

  Duftkugler til Dyson V12 Slim Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V12Slim (6)
 2. checkmark
  Dyson V11 (6)
 3. checkmark
  Dyson V15 / V15s (3)
 4. checkmark
  Dyson V10 (3)
 5. checkmark
  Dyson V7 (3)
 6. checkmark
  Dyson V8 (3)
 7. checkmark
  Dyson Big Ball (2)
 8. checkmark
  Dyson V6 (2)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Lilla (3)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kæmpe Udvalg af Tilbehør til Dyson V12 Slim

Dyson V12 Slim Tilbehør

Hvis du står og mangler tilbehør eller reservedele til din Dyson V12 Slim er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af blandt andet filtre, børster, samt mundstykker og adaptere til lige netop din V12 Slim.

Dyson har længe været et populært mærke inden for støvsugere, og med udgivelsen af producentens trådløse modeller, er denne popularitet kun blevet større. De gør det nemlig muligt at holde dine gulve rene, på en endnu hurtigere og meget smartere måde. Du behøver ikke længere bekymre dig om ledninger og hvor langt væk fra stikkontakten du kan støvsuge. Du kan støvsugeren med overalt. 

Dyson V12 Slim er ikke bare en støvsuger - det er en intelligent støvsuger. V12 Slim er udstyret med en særdeles brugbar LCD-skærm, som kan holde dig opdateret omkring alt fra batteriniveau, til sugekraft og endda indholdet i støvbeholderen. Støvsugeren skifter automatisk sugestyrke afhængig af mængden af snavs på gulvet, og afhængig af hvilken gulvtype den rengøre. 

Hvad er det bedste tilbehør at købe til en Dyson V12 Slim?

Blandt det mest populære tilbehør til Dyson V12 Slim findes HEPA motorfilter og børster. Begge dele vil med tiden blive slidt, og dét vil påvirke din Dysons evne til at støvsuge dine gulve. Begge dele er heldigvis designet til at være lette og hurtige at udskifte. Du finder både HEPA Motorfilter og børster til din Dyson V12 Slim lige her på Evermart.dk. På siden finder du også andre former for praktisk og billigt tilbehør og reservedele til din Dyson V12 Slim. Vi har alt fra støvbørster til adaptere og mundstykker. 

Derfor kan det blive nødvendigt at skifte tilbehør på Dyson V12 Slim

Her på siden kan du finde et stort udvalg af udstyr og tilbehør, som kan blive nødvendigt, hvis du gerne vil have fuld udbytte af din Dyson V12 Slim. Du finder blandt andet vores billige børster, som er holdbare og i god kvalitet. Når du udskifter din slidte børste med en ny fra Evermart.dk, vil du straks mærke en forskel. Ønsker man optimal rengøring hver gang man svinger sin Dyson V12 Slim støvsuger, bør man udskifte børsten jævnligt.

Vi har også lige netop de motorfiltre, som passer til Dyson V12 Slim. Filteret er en sliddel, der ligesom børsterne, kræver en udskiftning fra tid til anden. Vil du gerne have et fornuftigt rengørings-resultat hver gang du gør rent i dit hjem, så hold øje med motorfilteret. 

Hvad er forskellen på Dyson V12 Slim og Dyson V15?

Dyson V12 Slim og Dyson V15 blev udgivet på omtrent samme tidspunkt. De tilbyder begge en utrolig nem måde at rengøre sine gulve på med deres lette design kombineret med en kraftig sugeevne. Men hvad er egentlig forskellen mellem de to modeller? V12 Slim og V15 har mange ligheder når det kommer til design. V12 Slim har en kraftig sugeevne på hele 150 AW, men flagskibsmodellen V15 sugeevne er endnu kraftigere - faktisk hele 240 AW! Den har samtidig en større støvbakke sammenlignet med Slim-modellen, så man ikke behøver at tømme støvbakken nær så ofte. Flagskibs-model betyder dog også flagskibs-pris. V12 Slim er nemlig billigere end V15.

Vil du gerne have et allergifrit hjem? Vælg det rette HEPA filter til din ledningsfrie støvsuger

På Evermart.dk kan du købe motorfiltre af typen HEPA. Denne type filter har en højere filter-kvalitet, hvilket betyder at filteret opfanger endnu flere partikler end almindelige filtre. HEPA står for high-efficiency particulate air. Det kan fange selv mikroskopiske partikler, såsom støv, pollen, bakterier, mug, og andre allergener fra kæledyr som hunde og katte. Et HEPA motorfilter er derfor oplagt til hjem med allergikere, da det i højere grad hjælper med til at skabe et bedre indeklima, som er fri for diverse allergener. Filteret i en støvsuger skal skiftes jævnligt, hvis man gerne vil fortsætte med at have gavn af filterets egenskaber. Du kan med fordel have mere end ét filter, så du altid har et liggende hvis du skal rengøre det gamle, eller hvis det gamle motorfilter bliver slidt eller går i stykker. Her på siden kan du købe HEPA motorfilter til Dyson V12 Slim enkeltvis, men du kan også købe filterpakker. På den måde får du den bedste pris.

Få rengjort i kanter og hjørner med de rigtige mundstykker og adaptere

Få bugt med snavset på gulvet langs listerne og ude i hjørnerne. Dyson V12 Slim er i forvejen en kraftfuld støvsuger, men med den rigtige adapter og det rigtige mundstykke til din Dyson V12 Slim får du endnu mere ud af din støvsuger. På Evermart.dk har vi samlet adaptere og mundstykker til din Dyson støvsuger, så du kan komme ind i alle kroge og gøre helt rent. Mundstykket har bløde og roterende rulle-børste, som hjælper med til at samle alt skidt fra gulvet op og ind i din støvsuger.