Mundstykker & Adaptere til Dyson V12 Slim

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (3)
 2. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 3. checkmark
  Dyson V10 (3)
 4. checkmark
  Dyson V7 (3)
 5. checkmark
  Dyson V8 (3)
 6. checkmark
  Dyson V11 (3)
 7. checkmark
  Dyson Big Ball (2)
 8. checkmark
  Dyson V6 (2)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (1)
 2. checkmark
  Rød (1)
 3. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mundstykker & adapter til Dyson V12 Slim

På Evermart.dk finder du du forskellige slags adaptere og mundstykker, som passer til Dyson V12 Slim. Både store og små børstehoveder, som kan sættes på din Dyson V12 Slim. Vores adaptere og mundstykker er billige og lavet i godt kvalitet og passer perfekt til din Dyson støvsuger. Tag en endelig en tur på vores side, og gå på opdagelse i vores store katalog af mundstykker, adaptere og andet udstyr til V12 Slim. 

Hvorfor skal du købe ekstra mundstykker til din støvsuger?

Vil du gerne kunne støvsuge endnu flere overflader? Med det rigtige mundstykke kan du få rengjort sprækken mellem sofahynderne eller gardinerne på kontoret. Med en adapter til din Dyson V12 Slim har du mulighed for at påsætte et utal af mundstykker. Forskellige mundstykker har forskellige fordele. Vil du gerne have det maksimale ud af din støvsuger, bør du tage et kig på vores mange forskellige mundstykker til Dyson V12 Slim. Vi har mundstykker til møbler, tæpper, trægulve og meget mere, som kan tage krummer, støv, hundehår og andet snavs lige meget hvilken overflade du støvsuger.   

Sådan vedligeholder og rengøre du dine ekstra mundstykker

Ligesom filteret og børsterne i din Dyson V12 Slim, bør man også vedligeholde støvsugerens mundstykker. Mundstykkerne er designet forskelligt, og kræver derfor forskellig vedlligeholdelse.

Skal du rengøre et mundstykke med roterende børste, skal du starte med at fjerne den roterende børste. Det gør du ved at indsætte en mønt i siden på børsten, og derefter skrue den mod urets retning, indtil du kan trække hele børsten ud. Fjern nu hår og andet snavs fra børsterne, og tør indersiden af mundstykket med en tør klud. Der findes et utal af mundstykker og muligheder til din Dyson V12. Børstehovederne til Dyson V12 rengøres ved at fjerne hår og andet snavs fra børstehårene. 

Passer mundstykket ikke på din Dyson V12 Slim?

Vil du gerne have mange forskellige mundstykker til din Dyson V12 Slim, så du kan få endnu mere ud af din smarte støvsuger? Her på siden finder du et bredt udvalg af billige munstykker og adaptere til Dyson V12 Slim. Adapterne er praktiske at have, så man kan være sikker på, at alle mundstykker passer. Har du et mundstykke, som ikke passer til din Dyson V12 Slim, kan du med fordel købe en adapter. Med vores billige adapter får røret på din støvsuger en diameter på 35 mm, hvilket er perfekt vores mundstykker. 

Få rengjort alle kanter og hjørner med forskellige mundstykker

Hver mundstykke har sin egne fordele. Ved at have et bred udvalg af mundstykker liggende, har du muligheden for at få rengjort alle kanter, lister og hjørner i dit hjem. Mundstykkerne er dele, som vil blive slidt med tiden. Bliver dine mundstykker for slidte, vil det påvirke rengøringen. Hold derfor øje med mundstykkets tilstand og udskift det efter behov. 

At udskifte et mundstykke er hurtigt og meget nemt, og så er mundstykkerne tilmed billige. Husk at du altid får dag-til-dag levering på Evermart.dk, så din ordrer lynhurtigt fragtes frem til din dør.