Filter til Dyson V15 / V15s

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (3)
 2. checkmark
  Dyson V11 (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Lilla (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Er det tid til at skifte filter på din Dyson V15 / V15s støvsuger?

Gør din rengøring og dit indeklima bedre med en nyt filter til din Dyson V15 / V15s. Inde i din støvsuger sidder et vigtigt komponent, nemlig støvfilteret. Det har til opgave, at fange alle partikler, inden luften blæser ud af støvsugeren igen. Vil du gerne opnå den bedste filtrering og den bedste rengøring, bør du holde øje med din støvsugers motorfilter. Filteret kræver regelmæssig rengøring og udskiftning. Her på siden finder du dét filter, som passer til din Dyson V15 / V15s. 

Derfor skal du have et HEPA filter til din Dyson støvsuger

Typen af filter, du finder her på siden, er et såkaldt HEPA filter. De giver en langt bedre filtrering af luften, sammenlignet med traditionelle filtre. HEPA er en forkortelse af ‘High Efficiency Particulate Air’. Disse filtre kan opfange selv helt mikroskopiske støvpartikler i støvsugerens udstødningsluft. De sørger altså for, at den luft der bliver blæst tilbage ud i hjemmet er både ren og fri for en lang række allergener. Det gør HEPA filteret særligt populært blandt mange allergikere, da filteret hjælper med at skabe et mere allergifrit hjem.

HEPA er altså et slags stempel man giver et filter, hvis det har den rette filter-kvalitet og dermed lever op til HEPA standarden.

Hvordan rengøres støvfilter i en Dyson V15 / V15s støvfilter?

Rengøring af din Dyson V15 / V15s støvsugers støvfilter er nødvendigt. Heldigvis er Dyson-støvsugernes filter lavet til at være let at skifte. For at afmontere filteret på din Dyson, skal du blot skrue det forsigtigt rundt, til du kan trække det ud.

Det er nu klar til at blive rengjort. Start med at banke det værste støv og snavs af filteret. Du kan nu tørre mere støv af, med en filterbørste eller en mikrofiber-klud. Til sidst kan du rense det med koldt vand. Brug gerne den kolde hane, men ikke sæbe. Filteret skal herefter lufttørre i minimum 24 timer, indtil det er helt tørt. Indsæt ikke HEPA-filteret, før det er tørt. 

Skift filter på din Dyson V15 / V15s hurtigt og let

Er det tid til at skifte filteret, skal du blot skrue filteret af, og skrue et nyt HEPA filter til Dyson V15 / V15s på. Så snart filteret er på plads igen, kan du roligt bruge din Dyson V15 / V15s støvsuger til at rengøre dit hjem igen. 

Hvornår skal et støvfilter renses og skiftes?

Det anbefales at man skifter filteret på en Dyson V15 / V15s omtrent hver 6. måned, eller efter behov, så man når at få det skiftet, inden det er kørt helt op. Du vil dermed kunne give din Dyson et bedre liv, men du vil også opnå en langt bedre rengøring.

Hvis et HEPA-filter er opbrugt, kan det mærkes på kvalitetens af støvsugningen. Du vil meget hurtigt kunne se at effektiviteten falder, og dermed kan du også mærke en verden til forskel, når det bliver udskiftet med et nyt. 

Støvfilteret i en Dyson V-serie støvsuger fyldes hurtigere op med støv og skidt, da der ikke er nogen støvsugerpose i. Det er rigtig smart, men betyder samtidig, at støvfilteret skal rengøres og udskiftes oftere end på en normal støvsuger med støvsugerpose.