Dyson V15 / V15s Tilbehør

 • Filter til Dyson V15 / V15s

  Filter til Dyson V15 / V15s

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson V15 / V15s

  Mundstykker & Adaptere til Dyson V15 / V15s

 • Børster til Dyson V15 / V15s

  Børster til Dyson V15 / V15s

 • Duftkugler til Dyson V15 / V15s Støvsuger

  Duftkugler til Dyson V15 / V15s Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (20)
 2. checkmark
  Dyson V11 (20)
 3. checkmark
  Dyson V10 (17)
 4. checkmark
  Dyson V7 (17)
 5. checkmark
  Dyson V8 (17)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (13)
 2. checkmark
  Hvid (5)
 3. checkmark
  Lilla (3)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Blå (1)
 6. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kæmpe udvalg af billigt & godt tilbehør til Dyson V15 / V15s

Er du den lykkelige ejer af en lækker Dyson V15 / V15s? Her på siden finder du alt det tilbehør du skal bruge, for at få det bedste ud af din Dyson V15 / V15s. Vi tilbyder både filtre og børster samt mundstykker & adaptere til Dyson V15 / V15s, så du kan få det rette tilbehør til din støvsuger. Dyson er blevet et velkendt mærke inden for rengørings-verdenen i dag. Pludselig kan du støvsuge hele hjemmet på en hurtig og smart måde, uden at tænke over ledninger! Dyson V15 / V15s er nemlig en trådløs støvsuger, som har en enormt kraft. Den er nemlig blandt andet udstyret med et enormt kraftfuldt batteri, en laserdetektering og en fremragende sugekraft. V15 / V15s har blandt andet også en smart LCD-skærm, så du kan blive holdt informeret om batteri og niveau af sugekraft. Udover at den er spækket til med banebrydende teknologi, så ser den også super smart ud og fylder ingenting i skabet i forhold til en almindelig støvsuger!

Med det lave design på støvsugerhovedet og det lange støvsugerrør, kan du nemt komme godt under sofa og andre møbler, hvor det ellers kan være svært med en almindelig støvsuger. Du kan også udskifte mundstykket på din Dyson V15 / V15s, så du nemmere kan komme ind bag radiator eller rengøre vindueskarmen helt smertefrit! Det har kort sagt aldrig været nemmere at gøre rent, især fordi du ikke skal tænke på den altid uhandy ledning. Dyson V15 / V15s er desuden designet til at kunne skifte sugekraft alt efter hvilken gulvtype, den befinder sig på. Du behøver derfor ikke tænke på at skulle skifte indstillinger fra klinkegulv til gulvtæppe - det gør den helt automatisk!

Find ALT du skal bruge af tilbehør til Dyson V15 / V15s hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk kan du altid finde alt hvad du skal bruge af Dyson V15 / V15s tilbehør og udstyr. Vi har nemlig sammensat et spændende udvalg af tilbehør, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at vedligeholde og passe godt på din Dyson V15 / V15s. Eksempelvis et filter skal skiftes fra tid til anden på en Dyson V15 / V15s, så man ikke både får en optimal rengøring, men også forlænger levetiden på støvsugeren. Det er ikke godt for en støvsuger, uanset mærke, at kører i lang tid på et slidt og opbrugt filter. 

En anden ting der med tiden vil trænge til en udskiftning er børstehovedet. Hvis du har et slidt børstehoved på din Dyson V15 / V15s, så vil du hurtigt kunne se en verden til forskel, lige så snart du skifter den gamle børste ud med en ny her fra vores udvalg! Det er altid en god idé at tjekke både børste og filter hver 3. eller 6. måned, så du hele tiden er sikker på at de er i god stand. Du vil dog hurtigt kunne spotte i rengøringen om en af delene trænger til en udskiftning. 

Køb dit tilbehør til Dyson V15 / V15s støvsuger til skarpe priser

Hos Evermart.dk kan du altid købe dit Dyson V15 / V15s udstyr og tilbehør til gode lave priser! Vi har nemlig sammensat et udvalg hvor du finder alt det nødvendige tilbehør til din Dyson V15 / V15s. Du finder blandt andet gode og holdbare børster i høj kvalitet til Dyson V15 / V15s i udvalget ovenfor. Vores børster til Dyson V15 / V15s er billige, men dermed ikke sagt at kvaliteten er derefter. Du kan trygt og sikkert bruge vores børste til din Dyson V15 / V15s! Du vil hurtigt opleve en verden til forskel når du skifter en gammel og slidt børste ud med en ny her fra siden. Det kan med det samme ses på gulvet. Derfor skal en Dyson V15 / V15s børste også udskiftes med jævne mellemrum, hvis man fortsat ønsker at få mest ud af en Dyson V15 / V15s. 

Udover en god børste, så skal også filter skiftes med jævne mellemrum, hvis man ønsker en god og grundig rengøring. En Dyson er ikke en billig støvsuger, uanset hvilken model man har købt, og derfor er det naturligvis i de flestes interesse at den har en så lang levetid som muligt. En Dyson V15 / V15s er en støvsuger ud over det sædvanlige og derfor er det også blevet en populær støvsuger efterhånden. Hvis din Dyson V15 / V15s skal have en så lang levetid som muligt og klare arbejdet bedst muligt, så skal du huske at skifte udstyr og tilbehør ud når det trænger, så den ikke kører i lang tid på et gammelt og opbrugt filter. I udvalget ovenfor finder du naturligvis også filtre til Dyson V15 / V15s til skarpe priser samt mundstykker og adaptere til Dyson V15 / V15s, så du billigt kan få alt det du skal bruge til din støvsuger! Husk også at hvis du køber dit Dyson tilbehør hos Evermart.dk, så får du lynhurtig dag-til-dag levering!