Mundstykker & Adaptere til Dyson V15 / V15s

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (17)
 2. checkmark
  Dyson V10 (17)
 3. checkmark
  Dyson V7 (17)
 4. checkmark
  Dyson V8 (17)
 5. checkmark
  Dyson V11 (17)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (13)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Find det helt rigtige mundstykke til Dyson V15 / V15s

Din Dyson V15 / V15s er først rigtigt noget værd, når du har fundet dig de rette mundstykker. Med et mundstykke kan du fuldende din Dyson V15 / V15s, og være sikker på, at der aldrig er en anledning eller et sted, du ikke kan få støvsuget ordentligt.

Der findes et hav af forskellige Dyson V15 / V15s mundstykker

Ligegyldigt hvilken overflade, du har, så findes der et mundstykke, som passer til det. Der er nemlig stor forskel på, om du skal støvsuge dit gulv, eller om du skal støvsuge din sofa eller tæpper. Heldigvis findes der dog også nogle enkelte universelle mundstykker, som kan bruges til flere overflader, men problemet med dem er, at de ikke rengør specielt grundigt, og jo ikke er specifikt eget til nogle af overfladerne.

Det er derfor en bedre idé at finde det rette mundstykke til netop den overflade, som du vil støvsuge med din Dyson V15 / V15s. Et af de steder, man støvsuger allermest, er ens gulv. Hvis det er et parketgulv, så kan du passende bruge et parketmundstykke. Det er ikke så fint i det, men det behøves heller ikke, da gulve netop er lavet til at kunne udstå en del. Parketmundstykket er ofte det standard mundstykke, som man bruger til allermest, så det skal selvfølgelig være slidstærkt, og det plejer de også at være.

Skal du ned mellem sofapuderne, så er det ikke det bedste at bruge parketmundstykket, da det dels kan være svært at få plads til, og dels kan ridse og give skrammer på dine sofapuder. Én løsning er fx at tage mundstykket af din Dyson V15 / V15s, så du blot har stangen, som er nemmere at komme ned med. Den kan også bruges på dine lister, men her vil vi dog anbefale, at du bruger et børstemundstykke i stedet. Ens lister er nemlig hårde overflade, så der kan nemt komme ridser i dem, hvis du ikke bruger et mundstykke. Med et børstemundstykke kan du undgå det, og holde dine lister rene og pæne. Børstemundstykker fås både i lange og korte versioner, med store og små børster.

Har du gulvtæpper, så kan du sagtens bruge et almindeligt parketmundstykke, men har du også kæledyr, så har du nok oplevet, at deres hår har lidt svært ved at blive suget op i støvsugeren. Det skyldes ikke manglende kraft på sugeevnen på din Dyson V15 / V15s, men derimod, at sådanne dyrehår kan være umulige at få af. Bruger du et decideret mundstykke til hunde, så er det endnu nemmere. Mundstykket frigør hårene fra tæppet (eller anden overflade), så det nemmere kan suges op i støvsugeren.

Få en grundigere rengøring med det rette mundstykke på støvsugeren

Det er ikke blot unødvendige mundstykker, der findes til Dyson V15 / V15s. De er allesammen designet til specifikke overflade og brug, så du sikrer dig, at du får den mest optimale støvsugning. Bruger du det samme mundstykke overalt, så kan du risikere ikke at få støvsuget alt skidt og snavs væk fra overfladerne, og du kan også putte mundstykket i nogle uhensigtsmæssige steder, hvor det ikke er beregnet til at være. Det kan altså resultere i, at det nemt går i stykker. 

Hurtigere & nemmere støvsugning med et V15 / V15s mundstykke

Det gør det ikke bare mere grundigt at støvsuge med det rette mundstykke, det gør det også nemmere. Det standard mundstykke, som sidder på Dyson V15 / V15s, er primært beregnet til gulve, så skal du fx ind i et hjørne eller støvsuge mellem sofapuderne, så er det ikke særligt velegnet til det formål. Her kan du nemt skifte mundstykke, så du har et, der gør det langt lettere at udføre støvsugningen.

Sådan skifter du nemt mundstykke på V15 / V15s

At skifte mundstykke på en Dyson V15 / V15s er som at skulle sætte nye batterier i en fjernbetjening - ment på den måde, at det er omtrentligt samme sværhedsgrad. Det er nemt og tager ikke mere end et par minutter. Det eneste, du skal have fundet frem, er mundstykket, som du skal bytte med, og eventuelt en adapter.

For at tage mundstykket af, skal du ikke bare trække i det for at få det fri fra stangen. Du skal først trykke på den lille plastikknap, der sidder for enden af mundstykket. Når du trykker på den, kan mundstykket tages af. For at sætte et nyt mundstykke på din Dyson V15 / V15s er det bare at skubbe det ind på plads - og så klikker den sig selv fast. Passer mundstykket ikke, så kan det være, fordi du skal bruge en adapter. Det er nemlig ikke alle mundstykker, som passer direkte på Dyson V15 / V15s, hvorfor en adapter kan være nødvendig. Adapteren bruger dog de samme mekanismer, så der er intet anderledes dér.