Filter til Dyson V8

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V6 (4)
 2. checkmark
  Dyson V7 (4)
 3. checkmark
  Dyson V8 (4)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Lilla (2)
 3. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Trænger din Dyson V8 til et nyt filter?

En Dyson V8 er en utrolig fed ledningsfri støvsuger, som ikke fylder meget i skabet og som altid er klar til en hurtig støvsugning. Dyson V8 har utrolig mange gode kvaliteter, nogle af de få negativer omfatter blandt andet batterilevetiden, dvs hvis du ønsker en rengøring som varer længere end de 60 minutter som støvsugeren kan tilbyde, og derudover bliver filteret i din Dyson støvsuger også hurtigere fyldt. 

Grunden til at dit Dyson V8 HEPA filter hurtigere bliver fyldt er fordi mere støv og snavs hvirvler rundt i støvsugeren da den ikke har en pose. Dog betyder en posefri støvsuger at du ikke skal bøvle med altid at finde den rigtige slags pose til netop din model, og du skal ikke konstant udskifte den når den er fyldt. Du tømmer blot nemt og hurtigt støvbeholderen og hverken rens eller udskiftning af filteret er besværligt.

Bedre indeklima & renere hjem - det sørger et nyt støvfilter for!

Et fyldt filter til Dyson V8 svækker sugeevnen og opsamler ikke lige så mange af de små partikler der kan genere dine luftveje. Sørger du for at holde dit Dyson V8 filter rent vil du altså både få en bedre luftkvalitet i hjemmet og din dyson skal nok sørge for at støvsuge lidt bedre. dit dyson V8 HEPa filter sørger for at opsamle alt det støv der hvirvler rundt ind ei støvbeholderen, derfor bliver det også fyldt ret hurtigt. i modsætning til en støvsugerpose behøver du dog ikke udskifte dit filter hver eneste gang! et dyson V8 filter kan sagtens rengøres og bruges igen. Der kommer naturligvis et punkt hvor der er så meget skidt og skrammel i filteret at det er tid til et nyt.

Hold dit Dyson V8 HEPA-filter rent, så virker det bedst 

Dit Dyson v8 motorfilter eller prefilter kan naturligvis ikke fungere optimalt hvis det altid er helt støvet til. Begge filtre skal holdes rene, og hvor ofte det skal gøres afhænger både af hyppigheden af din rengøring samt hvor meget støv de fanger. Rengøring af Dyson V8 filter er super nemt og herunder har vi lavet en lille guide til hvordan du gør det. Guiden gælder for både Dyson V8 prefilter/forfilter og motorfilter/bagfilter. 

Sådan rengører du bedst dit filter

 1. Start med at slukke din Dyson og fjern eventuel kontakt med en strømkilde

 2. Tag Dyson V8 forfiltret ud af maskinen og skrug motorfilteret af mod uret

 3. Fjern overskydende støv og vask begge filtre i koldt vand 

 4. Sørg for at fjerne al snavs, du kan også banke filtret let på bordet for at løsne skidt

 5. Vask både inder- og yderside af pre filteret,og indersiden af motor filteret 

 6. Vask begge Dyson V8 filtre indtil vandet er helt rent

 7. Sørg for at klemme eller ryste alt overskydende vand ud af filtrene

 8. Lad filtrene tørre i mindst 24 timer før du sætter dem tilbage i din Dyson. 

Husk at skifte dit filter til Dyson V8

Som tommelfingerregel skal du udskifte dine filtre engang hver halve år, dog kan det være at du skal lave vedligehold af Dyson V8 støvsugere oftere end dette. Hvis din Dyson ikke længere suger støv og snavs op fra gulvet kan det være fordi at dit HEPA-filter er fyldt. Filtret er nemt at udskifte of effekten kan du mærke med det samme. Et HEPA filter til V8 holder ikke kun styr på støvet i din støvsuger, det opfanger også alle de skadelige partikler som hvirvler rundt i dit hjem. Dette er mikroskopiske partikler som er med til at forværre astma og allergier og det er derfor vigtigt at du altid har et godt og brugbart Dyson V8 HEPA filter.

Udskiftningen tager ikke mere end 1 minut 

Det tager ikke mange sekunder at udskifte et Dyson V8 filter. Bare klik filteret af som du normalt går når du renser det, men i stedet for at bruge tid på at fjerne alt fnulleret, skal du blot klikke et nyt filter på plads. Det kan være en rigtig god ide altid at have et ekstra, eller to, filter til Dyson V8 liggende i skabet. Så er du nemlig altid klar til at støvsuge. Det kan være at du bare skal have gjort rent mens dit nuværende filter tørre efter en rengøring eller hvis du får gæster og det gamle filter virkelig trænger til en udskiftning.