Filter til Dyson V10

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V10 (4)
 2. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
 3. checkmark
  Dyson V6 (1)
 4. checkmark
  Dyson V7 (1)
 5. checkmark
  Dyson V8 (1)
 6. checkmark
  Dyson V11 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Lilla (3)
 3. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hvor ofte skifter du filter på din Dyson V10 støvsuger?

Et af de vigtigste dele eller komponenter på din Dyson V10 støvsuger er støvfilteret / motor-filteret, der renser den gennemstrømmende luft for blandt andet fint støv. 
Støvsugere fungerer som bekendt ved, at en indbygget motor skaber en kraftig luftgennemstrømning igennem maskinen. Derved opsamles støv og skidt fra gulvet, hvorefter det ender i støvsugerens støvbeholder. Undervejs passerer luften et filter, der sørger for, at støv og skidt bliver filtreret fra luften, så det ikke kommer ud af støvsugeren igen, når luften har passeret systemet.

Et støvsugerfilter er en sliddel, som med tiden bliver fyldt godt op med støv og skidt. Det kan påvirke maskinens sugeevne negativt, og føre til et dårligere resultat, når du støvsuger. Derfor er det en god idé at føre løbende kontrol med din støvsugers filter, så du kan rengøre filteret jævnligt, og udskifte det efter behov.

Derfor skal du købe et HEPA filter til din Dyson støvsuger

Her på siden kan du finde et nyt filter til Dyson V10. Når du køber et filter til Dyson V10 her på siden, er det af typen HEPA. Det er en forkortelse, der står for High Efficiency Particulate Air. Kort fortalt betyder det, at filteret har en høj filtreringsevne, og er i stand til at fjerne små partikler såsom støv, pollen, støvmider og andre allergener fra luften. Det bidrager til et godt indeklima med færre allergener og renere luft, og et HEPA-filter er derfor rigtigt nyttigt - særligt for allergikere.  

Hvordan rengør du et Dyson V10 filter?

For at forlænge levetiden på et filter til Dyson V10, kan man med fordel sørge for at rengøre filteret jævnligt. Det er heldigvis meget let at gøre. Start med at skrue filteret løs, og tag det ud af støvsugeren. Filteret er nu klar til at blive renset. 

Det værste støv og skidt kan fjernes ved at banke forsigtige på filteret, mens du holder det ind over skraldespanden. For at rense filteret mere grundigt, kan du skylle det i koldt vand under vandhanen. Brug en blød stråle, og anvend IKKE sæbe. Når filteret er rent skal det lufttørre i cirka 24 timer. Når filteret er helt tørt, skal det blot skrues tilbage på støvsugeren. Brug aldrig et filter, der stadig er vådt eller fugtigt! 

Sådan skifter du filter på Dyson V10

Hvis du skal udskifte et filter på din Dyson V10, kan du blot skrue filteret at støvsugeren, og skrue det nye filter på. Så snart dit nye HEPA-filter til Dyson V10 er monteret på støvsugeren, er den klar til brug igen.

Hvor ofte skal et støvsugerfilter rengøres eller udskiftes?

Vores motorfilter til Dyson V10 bør udskiftes hver 6. til 12. måned, og kan med fordel rengøres jævnligt, for at forlænge filterets levetid og funktionalitet bedst muligt. 
Et tilstoppet støvsugerfilter kan nedsætte støvsugeren sugeevne, og medføre dårligere rengøring. Derfor er det en rigtig god ide at være opmærksom på, om støvsugeren trænger til et nyt filter.  
Du finder vores billige filter til Dyson V10 her på siden, hvor du altid har mulighed for at få gratis fragt!