Tilbehør til Makeup

 • Kosmetikpunge

  Kosmetikpunge

 • Makeup Svampe

  Makeup Svampe

 • Makeup Børster

  Makeup Børster

 • Rensemåtter til Makeup Børster

  Rensemåtter til Makeup Børster

 • Makeup Opbevaring

  Makeup Opbevaring

Tilbehør til makeup og personlige plejeprodukter 

Undersøgelser viser at os der elsker makeup og beauty produkter kan bruge op til 159.000 kroner på makeup gennem vores liv, og når man bruger så mange penge på den slags produkter i løbet af sit liv, så fortjener de produkter også at blive lækkert opbevaret og organiseret, så man kan have et overblik over sin samling. Her kan du finde kosmetikpunge til makeup, silikone rensemåtter til makeup børster og opbevaring til makeup, som alle fås i forskellige variationer, så du kan finde hvad du mangler til din samling af makeup produkter og pleje tilbehør. 

Kosmetikpunge til opbevaring af din on-the-go make-up  

Når du skal organisere og opbevare de makeup produkter, som du kan lide at have med dig, når du skal ud, så er en kosmetikpung svaret på dine organiserings behov. Med en kosmetikpung til makeup og makeup tilbehør kan du organisere den makeup du har i din taske, så dine læbestifter, læbepomader, blottingspapir og puderdåse ikke ligger og ruller rundt på bunden af din håndtaske eller rygsæk. En kosmetikpung er smart og praktisk så du kan holde styr på din make-up. Makeuppungen fås i forskellige størrelser, så du kan pakke din makeup ligegyldigt om du har en stor eller lille samling med dig. De fås også i et væld af forskellige farver og materialer, så du kan vælge lige præcis den kosmetikpung, der passer til din æstetik. Vores gennemsigtige kosmetikpunge kan særligt anbefales til dig der elsker at rejse, da de nemt kan bruges ved check-in til flyrejser. Find din nye kosmetikpung lige her i kataloget ovenfor! 

Rensemåtte til makeup børster

En silikone rensemåtte til makeup børster er en god tilføjelse til din rense rutine for dine makeup børster. Rensemetoden er mere miljøvenlig end konventionelle rensemetoder, da du kan bruge den som alternativ til dyre rensesprays og silikonemåtten holder i mange, mange år. At have en rense rutine for dine makeup børster er essentielt, da makeup børster oftest bliver brugt til mange forskellige makeup produkter og farve rester kan forrige dine makeup produkter, hvis du ikke renser dem mellem brug. En makeup børste der er i kontakt med dit ansigt samler også olier fra din hud, så en urenset makeup børste kan give problemer med uren hud. 

Med en silikone rensemåtte skal du blot bruge sæbe og vand, og så kan du nemt rense dine makeup børster. Du tager blot din beskidte makeup børste og silikonemåtte og gør dem våde, så føre du din makeup børste over din udvalgte sæbe (undgå sæber med fugtighedscreme) og bevæger din makeup børste i cirkulærer bevægelser over din silikone rensemåtte. Rensemåtten har en ujævn overflade, der skiller hårene i din makeup børste fra hinanden, så sæben kan trænge ordentligt ind i makeup børsten. Skyl så din makeup børste mens du fortsat føre makeup børsten over rensemåtten, så vandet også trænger ind og fjerner sæben dybt i børsten. Efter du har renset din makeup børste kan du klemme vandet ud af din makeup børste og forme den, som du ønsker den skal tørre, med dine fingre og lægge den til at tørre. Du har nu en frisk og ren makeup børste! Find din rensemåtte til makeup børster lige her i kataloget ovenfor. 

Opbevaring til makeup, pleje og makeup tilbehør

Mange af os der køber og bruger makeup kender en af de helt store problemer ved at have en makeup samling; produkterne ligger løst i en stor skuffe og bliver med tiden til en rodekasse af produkter, som man nemt kan miste overblikket over. I kataloget ovenfor kan du finde forskellige opbevarings bakker til makeup, organiserings systemer til makeup og krukker til makeup og makeup tilbehør. Vi har opbevarings systemer der passer til dybe og mindre dybe skuffer, så du kan finde lige præcis det organiserings system til make up og make up tilbehør, som du skal bruge. Vi har også et væld af forskellige materialer, du kan få både gennemsigtige plastik opbevarings systemer, netkurve og glaskrukker, der ser pæne ud som dekoration i dit badeværelse. En organiseret makeup skuffe kan spare dig tid om morgenen, når du står og skal bruge dine makeup og pleje produkter, og så giver en organiseret makeup skuffe også et følelse af overskud og ser bare pænere ud end en stor klynge af produkter der ligger løst i en skuffe. Find dit opbevarings system til makeup lige her hos Evermart.dk!

Scroll gennem vores katalog og find alt i organisering og opbevaring til din make-up samling lige her. Vi tilbyder gratis levering, så du frit kan bestille igen og igen, hvis du finder, at du mangler flere organiserings produkter. Vores levering er også hurtig, så du kan have dine produkter i hænderne snarest muligt.