Kosmetikpunge

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 2. checkmark
  Pink (2)
 3. checkmark
  Lyseblå (1)
 4. checkmark
  Brun (1)
 5. checkmark
  Beige (1)
 6. checkmark
  Sort (1)
 7. checkmark
  Gul (1)
 8. checkmark
  Grå (1)
 9. checkmark
  Blå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Makeup (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kosmetikpunge til makeup

En kosmetikpung er et essentielt produkt for de af os, der har en taske, der ellers ville være en rodebutik. Der er få ting værre end at række ned i sin taske og skulle famle rundt efter en læbestift mellem lommetørklæder, hårelastikker, nøgler og pung der alt sammen ligger i et stort menageri af genstande der bor fast i ens hånd taske eller rygsæk. En kosmetik pung lader dig organisere din taske, så du nemt kan komme til dine make-up produkter og make-up tilbehør når du skal bruge dem. En kosmetikpung til make-up holder styr på din make-up, så der ikke kommer mere rod i din taske når du gerne vil have din make-up med dig on the go. En kosmetikpung beskytter også din make-up i tasken, og beskytter din taske mod make-uppen, så du hverken skal bekymre dig om at din taske bliver rystet rundt og din yndlings puder havner inde i stoffet i din taske eller bekymre dig om at yndlings pudderen ender med at falde åben og pudret ender i hele din taske. 

Smarte og praktiske kosmetikpunge 

Her hos Evermart.dk finder du et bredt udvalg af forskellige smarte kosmetikpunge, som praktisk kan bruges til at organisere din make-up i dine tasker eller bruges til at organisere din make-up i dine skuffer derhjemme. Kosmetikpungene kan også bruges som clutch, hvis du kun skal have lidt ekstra make-up og din mobil med dig, når du skal ud. De fås i mange forskellige størrelser så der findes kosmetikpunge til dig, der blot skal have en læbepomade og en pudderdåse med dig, men der findes også kosmetikpunge til dig der gerne vil have en læbepomade, tre læbestifter, blotting papir, din yndlings parfume og en øjenskygge palette med dig når du er ude. Så om du blot skal have det vigtigste med eller gerne vil have et udvalg af forskellig make-up, så kan du finde hvad du mangler lige her.  

Der er mange gode grunde til at have en kosmetikpung

Der findes mange forskellige grunde til at have en kosmetikpung. F.eks. kan du her finde en gennemsigtig make-up pung, som er genial til dig der elsker at rejse. En gennemsigtig kosmetikpung er nemlig god til når du skal igennem sikkerhedstjekket i lufthavnen, da man med en gennemsigtig kosmetikpung kan se de varer du har pakket til din rejse, uden at skulle tage dem ud. De gennemsigtige kosmetikpunge kaldes også check-in bags af netop den grund. I forhold til rejse kan det også være praktisk at have en kosmetikpung specifikt til din toilettaske, så du kan pakke din make-up adskilt fra tandbørster, hårbørster og hårelastikker. Vi kender alle sammen situationen hvor en puderdåse eller en læbestift falder åben og pludselig er det over hele din toilettaske. Med en kosmetikpung er din make-up begrænset til kosmetikpungen, så du undgår at din puder havner udover din tandbørste. Du kan også bruge kosmetikpunge til opbevaring af andre sager såsom hårelastikker og hårpinde, tandbørste og tandpasta eller din shampoo og balsam i rejsestørrelse når du er på farten. 

Kosmetikpunge i mange flotte farver og materialer

Vores brede udvalg af kosmetikpunge gør at du ikke behøver at gå på kompromis med dit praktiske behov for størrelsen af din kosmetikpung, og dine personlige ønsker om farve og design af din kosmetikpung. Du finder et væld af forskellige farver og mønstre til din kosmetikpung lige her. Du kan her finde en mesh kosmetikpung der er semi gennemsigtig, en gennemsigtig kosmetikpung, du kan finde nylon eller polyester kosmetikpunge og lækre stof kosmetikpunge. Nylon og polyester kosmetikpungene er super praktiske da de kan tørres af med en fugtig klud, de er derfor meget praktiske til ekstra opbevaring i din toilettaske, så du nemt kan gøre din kosmetikpung ren f.eks. hvis en flaske shampoo i din toilettaske skulle gå i stykker. Nylon og polyester pungene fås i et væld af farver og nuancer, både pangfarver med spræl i og sarte, pastel farver. 

Uanset hvilken kosmetikpung du er ude efter, finder du helt sikkert en kosmetikpung eller beautybox der falder i din smag. Tag et kig gennem vores katalog ovenfor og find din kosmetik pung til makeup lige her, og når du har kigget gennem kataloget på denne side kan du bevæge dig videre til vores toilettaske katalog, så har du sikret dig at du kan transporte din make-up og toiletsager til enhver anledning. Vi tilbyder gratis fragt, så du kan få din kosmetikpung uden ekstra omkostninger.