Rensemåtter til Makeup Børster

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Makeup (2)
Farve
  1. checkmark
    Lyserød (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Rensemåtter til makeup børster 

En silikone rensemåtte til make-up børster er en simpel, nem tilføjelse til din rense rutine. Det er en billig måde at rense dine make-up børster, så du ikke skal bruge mange penge på dyre make-up rensesprays og metoden er langt mere miljøvenlig da silikone måtten holder meget, meget længe og kan bruges igen og igen! Rensemåtten kan også være en tilføjelse til din almindelige spray rutine, så kan du blot bruge din rensespray til let rengøring og rensemåtten når du virkelig vil gøre dine make-up børster rent i dybten. Beskidte make-up børster der kommer i kontakt med huden kan lede til urenheder i huden, så at holde dine make-up børster rene kan anbefales for at undgå uren hud. 

Simpel og nem rense rutine

Silikone måtte renser til make-up børster: easy, simple rense routine. Billig måde at rense dine make-up børster, bedst til dyb rengøring. Silikone måtten benyttes således: Tag noget sæbe af dit valg, der findes designet specifikt til rengøring af make-up børster, men der findes flere budget venlige sæber derunde der også fungere med en silikone måtte, så længe du undgår håndsæber med indbygget fugtighedscreme.  

Sådan bruger du en rensemåtte til make-up børster

Mange har før benyttet bagsiden eller siden af deres hånd til at gøre deres make-up børste ren, men der er ikke nok tekstur på bagsiden eller siden af din hånd til at sørge for at alle hårene på din make-up børste bliver adskilt ordentligt. En silikonemåtte til make-up børste rengøring har tekstur i dens udformning, der sørger for at hårene bliver adskilt, så sæben kan trænge op og rengøre din make-up børste helt ind til roden. Skyl derefter både make-up børsten og din rensemåtte til make-up børster mens du fører make-up børsten rundt på rensemåtten så du er sikker på at vandet trænger op mellem hårene til roden af make-up børsten og skyller sæben væk. Klem make-up børsten mellem fingrene for at fjerne overskyddende vand, brug fingrene til at forme hårene på make-up børsten, så den tørre i den position du ønsker og lad din make-up børste tørre. Så er du færdig og har igen en ren make-up børste. Hele processen tager højst to minutter, alt efter hvor beskidt din makeup børste er. 

Step-by-step rensemåtte brug

1. Gør din make-up børste og rensemåtten en smule våd

2. Før din make-up børste over din udvalgte sæbe (undgå sæber med fugtighedscreme)

3. Kør make-up børsten over rensemåtten i cirkulærer bevægelser

4. Skøl din makeup børste mens du føre make-up børsten over rensemåtten igen, sørg for at alle sæbe rester er skyllet bort

5. Klem forsigtigt vandet ud af din make-up børste og form den med fingrene til den form du ønsker. Nu skal make-up børsten blot tørre og så er den klar til brug! 

Find din rensemåtte til make-up børster lige her hos Evermart.dk! Vi har et stort udvalg af forskellige rensemåtter, så du kan finde den rensemåtte der passer specifikt til dine behov. Vi har hurtig, gratis levering, så du kan have din rensemåtte i hånden snarest muligt!