Makeup Svampe

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
  1. checkmark
    Lyserød (1)
  2. checkmark
    Multifarvet (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Makeup Svampe

Her på siden har vi samlet alle vores fede makeup sponges som sørger for at du altid får et flot resultat når du skal have din makeup lagt. Svampen er et godt redskab når du skal lægge din makeup, og sørger oftest for et mere naturligt look. en makeupsvamp er blød og bouncy, og så sørger den for at få den foundation eller andre produkter fordelt jævnt og glat på huden uden at efterlade fx striber eller mærker.

Hvordan bruger man dem?

Skal du have det bedste resultat med din makeupsvamp er det en rigtig god ide at gøre den våd først. Du kan blot give den en tur under vandhanen eller i en skål med vand. Det vigtige er at du får presset alt ekstra vand ud. Prøver du at lægge makeup med en drivvåd makeupsponge vil du blot få foundation der skiller eller bliver helt udvandet og derfor ikke ender med at få det flotte airbrushed look som svampen ellers er kendt for at give.

Svampen er klar til brug når den er ca. dobbelt så stor som før. Den skal være let og blød uden at der kommer ekstra vand ud når du klemmer om den. En fugtet svamp har bedre ved at suge de flydende produkter du bruger den i forbindelse med og så giver den porøse svamp også en flot finish. På en makeup svamp finder du forskellige hjørner og spidser som du kan bruge de steder det kan være svært at komme hen. Sørg for at du får et flot resultat under øjnene, rundt om næsten og andre steder ved at gøre brug af alle svampens udformninger.

Når du skal påføre din foundation skal du blot duppe svampen rundt i hele hovedet indtil du har en ens dækning. En makeupsponge vil altid give et mere naturligt look og har du behov for at dække mere kan du blot gøre brug af lidt mere foundation og bounce videre med svampen.

Hvorfor skal du have en makeupsvamp?

Om produkter skal påføres med en børste eller en svamp har altid være oppe til debat, og det kommer helt an på hvilket look du bedst kan lide. Du kan opnå ret ens looks uanset hvilken metode du bruger så det handler også om hvilken du bedst kan lide. Makeupsvampen er smart fordi du er sikker på at du altid får et ensartet udseende, dog kan det tage en del tid at få blended din makeup helt perfekt.

Kan du godt lide et naturligt foundation look og vil du gerne have et smart multi tool som kan bruges til både foundation, concealer og pudder produkter så kan vi klart anbefale at du afprøver en makeupsponge. Du kan bruge den til mange forskellige dele af din makeuprutine og når du først har prøvet den af, kan du helt sikkert ikke leve uden den!

Kan bruges til både foundation og powders

Makeup svampen er mest kendt for sin flotte påføring af foundation og andre liquid eller creme produkter, du kan dog også bruge din svamp til meget mere! Du skal blot påføre dine powder produkter på samme måde som de flydende og her får du mere dækning end hvis du påfører dine puddere med svampen. Uanset hvad du skal have i ansigtet er det en super god ide at fugte svampen inden da den sørger for et mere jævnt og flot resultat.

Find den rette makeupsvamp til dig!

Makeup svampe fås i mange forskellige afarter. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser og udformninger, og de har hver deres super smarte funktion. Du kan bruge en helt klassisk æggeformet makeup sponge til langt det meste, men vil du gerne have en svamp der passer til noget helt specifikt skal du også have muligheden for dette!   

Det er helt op til dig hvilken form din svamp skal have. Nogle foretrækker en dråbeformet mens andre godt kan lide at svampen har nogle flade sider eller vinkler der gr at man kan komme ind i alle kroge og sprækker. Er du i tvivl om hvilken sponge der passer bedst til dig og din hud kan du også vælge et af vores sæt med flere forskellige svampe, så kan du få prøvet dem alle sammen af og finde ud af hvilken en der passer bedst ind i din makeup rutine. 

Stor, lille eller midt imellem

Det er ikke kun udformningen der spiller en rolle når du skal vælge en ny makeup sponge, selve størrelsen påvirker også hvordan du bedst kan bruge svampen. skal du bruge den til at påføre foundation er det en god ide med en lidt større svamp så du ikke skal bruge evigheder på at blende din makeup up. Skal du derimod bruge din svamp til at lægge concealer eller blende små områder kan det være smart at have en mindre model så du har bedre kontrol og kan bruge den et bestemt sted.

Husk at udskifte dem

Din Makeupsvamp kan nemt bliver beskidt og det er derfor vigtigt at du sørger for at holde den ren. Sørg for at gøre din svamp ren mindst én gang om ugen hvis du bruger den jævnligt. Svampen holde ri længere tid og du er også sikker på at du ikke smører en masse gamle makeuprester og bakterier rundt i ansigtet. Svampen gør du rent ved at sørge for at svampen suger en masse sæbevand op og derved skyller du alle makeup rester ud. Brug helst en sæbe der er lavet til rens af makeupsvampe, denne type sæbe er nemlig også oftest desinficerende og sørger for at din svamp kan holde sig ren i længere tid.  Husk altid at gentage din rengøring indtil det vand der kommer ud af svampen, er helt rent. 

Det anbefales at du udskifter din makeupsponge med jævne mellemrum der bakterier og andre klamheder kan voksne inde i svampen hvor du ikke kan holde øje med det. i modsætning til dine pensler er en svamp altså ikke et beauty tool der holder evigt, heldigvis er makeupsvampe også en del billigere end børster og det gør derfor ikke så ondt på pengepungen at skifte dem ud. Her på sinde kan du også gøre det endnu billigere ved at købe en pakke med flere forskellige makeupsponges så er du sikker på at du altid har en ekstra ren svamp til dit næste makeuplook.

Etui til din svamp

Sørg for at din makeup svamp hverken bliver beskidt eller går i stykker når den ligger i tasken med et etui. Vores smarte opbevarings etui til makeup svampe passer til alle sponges her på siden, samt beauty blender, real techniques og andre populære makeup svampe på marked. Med et etui er du sikker på at din svamp har mulighed for at dampe af og derfor ikke mugner, og på samme tid er den godt beskyttet. Find din nye makeup svamp eller et etui hertil på evermart.dk og vær sikker på at du modtager tilbehør til makeup i god kvalitet og til en fair pris. Du skal heller ikke betale ekstra for levering, for vi tilbyder altid gratis fragt uanset størrelsen på din ordre - Slå dig løs!