Makeup Opbevaring

Opbevaring til makeup

En badeværelses skuffe eller skab syntes aldrig at have nok plads, når det kommer til opbevaring af make-up, plejerutiner cremer og hårprodukter. Det kan hurtigt blive til en stor rodekasse af forskellige produkter, så det kan blive lidt af et projekt at finde de ting man skal bruge, når man skal bruge dem. Om du har en stor samling af make-up eller kun de essentielle elementer af en make-up rutine, kan du finde hjælp til at organisere din make-up skuffe lige her. Med en organiseret make-up skuffe kan du have din make-up lige ved hånden når du skal bruge den. En anden fordel ved en organiseret make-up skuffe er at din make-up ikke ligger og ruller rundt i skuffen, når du åbner og lukker din skuffe, og du behøver ikke længere permanent at have din make-up i din toilettaske så du kan sikre at det ikke ruller rundt og er pænt organiseret. Der findes flere forskellige organiserings muligheder her på Evermart.dk med flere og færre skuffer og organiseringslommer, så du kan finde præcis de dimensioner der passer til din skuffe og til det antal produkter du gerne vil have organiseret.    

Organiser din make-up 

Med opbevaringssystemer til din make-up kan du sikkert opbevare din make-up. Der findes opbevaringssystemer der er specifikt designet til at passe til standard læbestifts størrelser, eyeliner penne, foundations og puderdåser. De større opbevaringsskuffer kan også organisere dine øjenskygge palletter, der jo ellers er nogle af de make-up produkter der kan være svære at organisere på grund af størrelsen. Når du organisere din make-up kan du også se hele dit udvalg nemt. Vi har organiserings- og opbevaringsmoduler til både dybe og mindre dybe skuffer. Du kan organisere dine make-up produkter efter farve, funktion eller hvor ofte du bruger det, så din make-up er lige ved hånden når du skal bruge det. At organisere sin make-up skuffe er virkelig noget der kan lette på sindet og resultatet ser godt ud i ens skuffer. 

Make-up tilbehør organisering

Du kan også finde opbevaring til dit make-up og pleje tilbehør lige her, så du kan organisere dine vatpinde, vatrondeller og vat, så du nemt kan række efter dit make-up og pleje tilbehør når du skal fjerne din make-up eller bruge dine personlig pleje produkter. Organiseringen fås i plastik varianter, men også i smukke glas varianter, som du kan have stående fremme på din badeværelsesvask som pynt udover opbevaring. Du kan også finde opbevaring til dine make-up svampe og beautyblenders lige her, vi har opbevaring hvor du kan have op til fire make-up svampe stående, så de står klar til brug og pænt organiseret. 

Organiserings tips og tricks 

At have en organiseret make-up skuffe er så vigtigt for en nem og simpel morgen rutine. Når din make-up skuffe er organiseret kan du også nemt se hvis du mangler noget og det gør det sværere for dine make-up produkter bare at forsvinde i skuffen. En organiseret make-up skuffe kan også bringe dig meget glæde og mindske din stress om morgenen, og så ser det jo også pænere ud. Din make-up skuffe bliver også nemmere at gøre ren og holde ren med et opbevaringssystem. Du kan finde både horisontale og vertikale make-up organiserings bakker. Her er hvordan du kan organisere din make-up skuffe i fem nemme skridt. 

Fem skridt til en organiseret make-up skuffe

1. Find organiseringsbakker og kurve der passer til dine skuffer eller hylder

2. Gør din make-up skuffe ren og klar til at placere dine organiseringsbakker i. Hvis du allerede har taget din skuffe i brug, kan der samles pigmenter fra øjenskygge og blush i hjørnerne, så sørg for du kommer dybt ind med din rengøringsklud.  

3. Sæt dine make-up bakker i skuffen og begynd at sorter dine make-up produkter. Mens du sortere dine make-up produkter kan du også undersøge om noget af din make-up er gået over sidste salgsdato, da ting såsom mascara holder i tre måneders tid.

4. Når dine produkter er sorterede kan du placere dem i bakkerne. Prøv nogle forskellige placeringer, så du kan finde ud af hvad der fungere bedst for dig og dine skuffer eller hylder. Det kan være nødvendigt at sætte nogle ting sammen, der ikke nødvendigvis er samme slags make-up; mascara, øjenbrynsblyanter og eyeliners kan f-eks. ofte huses i samme sorterings bakke. 

5. Sæt alle dine make-up børster i opbevaringskrukker til make-up børster

Når du har gennemgået de simple skridt, kan du nyde en organiseret og vel opbevaret make-up samling, der giver dig overblik over din make-up samling, så du kan have stressfri morgner uden at skulle rode gennem din make-up skuffe. Vi kan tilbyde gratis levering, så du kan få din make-up opbevaring og organiserings systemer uden ekstra omkostninger. Vores levering er altid hurtig, så hvis du gerne vil have dit organiseringssystem i hænderne hurtigst muligt, så bestil i dag og så kan du have dit organiseringssystem i hænderne snart!