Makeup Børster

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Champagne (1)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 3. checkmark
  Lyserød (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Makeup Børster

Er du på jagt efter nye makeupbørster, er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet t kæmpe udvalg af forskellige of fede slags pensler der passer til det hele. Børster er noget at det vigtigste tilbehør til makeup som du kan få. Vi har sørget for at finde en masse forskellige børster fem så du altid kan få fat i lige netop den du mangler. Vores makeupbørster er naturligvis lave til at lægge en flot sminke, men de har også et flot design. Du har måske dine pensler til at stå fremme, eller måske har du fat i dem hver dag. Uanset hvad skal du naturligvis have makeupbørster der passer perfekt til de produkter du putter i ansigtet, men du skal også have et sæt pensler der har et fedt look. Find både flotte og funktionelle børster til makeup her på siden som også vil pynte flot på dit makeupbord.

Find de rette pensler

Med den rette pensel får du en makeup der ligger langt flottere. Der er en masse ekstra ting der spiller ind når du skal finde den rette børste. Det er nemlig ikke kun størrelsen, men også udformning, hvor tæt den er pakket samt hvilket materiale den er lavet i. En makeupbørste er altså ikke bare en børste, og det er en rigtig god ide at have mange forskellige. Med et stort udvalg derhjemme kan du være sikker på at du altid har den børste der giver dig det flotteste resultat, og så har du også altid flere at vælge imellem - så slipper du også for at skulle vaske og rengøre dem efter hver brug.

De bedste børster til det hele

Netop hvilke makeupbørster du skal have fat i, kommer helt an på hvad din rutine er og hvilke produkter du bruger. Hvilken pensel du ska skal have fat i afhænger nemlig af om du fx skal have et flydende eller puder produkt, og så ska du også have en børste der passe ri størrelsen. Du skal naturligvis ikke bruge en lille bit børste til at lægge foundation i hele ansigtet, og det samme gælder for en kæmpe pensel til øjenskygge. Tag et kig i vores store katalog her på siden og find de helt rette børste til din makeup rutine. Ovenfor finder du mange forskellige slags børster og især sæt som indeholder alle de mest populære pensler som langt de fleste bruger hver eneste gang de lægger sminke.

Foundation & base makeup

Skal du lægge foundation, mineral pudder eller anden form for bas emakup skal du tage stilling til om du vil bruge en makeupsvamp eller en børste. Med hvilket tool man skal lægge sin foundation er helt klart noget der skiller vandene. Er du på team brushes skal du blot tage et kig her på siden og find din nye pensel til foundation.  

Til en flydende foundation vil du oftest bruge enten en Kabuki brush eller en flad pensel. Med den flade foundation børste får du mest dækning da du rent faktisk ”maler” dit ansigt. Børsten er nem at bruge og sørger for en ens dækning og du har nemt ved at komme i alle kanter og kroge. Den flade pensel har dog det minus at du nemmere kan få et stribet look i din foundation. Vil du hellere have en pensel der hjælper dig med at skubbe produktet helt ind i huden som skaber et mindre dækkende men mere naturligt look kan du overveje en buffing-brush. Denne type børste er tætpakket og med korte hår som sørger for at arbejde produktet ind i huden- Bruger du ikke en flydende makeup men i stedet mineral powder eller en anden form for pudder kan du gøre brug af en større og mere fluffy børste eller en kabuki. 

Giv liv & skjul med concealer

Dæk de trælse mørke cirkler og render under øjnene med concealer. påfør din concealer med en makeupbørste der er en del mindre end den til foundation, men ellers minder den meget om. Concealer skal oftest bruges i mindre områder og steder hvor det kan være lidt svære at lægge en flot makeup. Det kan være under øjnene, på uren hud eller lignende. find den helt rette concealer børste her på siden som sørger for at du nemt kan dække der hvor du føler der er behov for det og som skaber et flot resultat.

Bronzer der giver glød

Bronzer er en del af manges daglige rutine, og derfor skal du også have fat i den helt rette pensel. En makeupbørste til bronzer vil ofte være fluffy og have en skrå top der gør det nemt for dig at følge dine kindben. Vælger du en tætpakket børste til at påføre bronzer vil du få meget mere af produktet på huden hvorimod en fluffy bronzer børste gør det nemmere for dig at blende og buffe farver uden så du får en naturlig og sund glød.

Contouring til perfektion

Contouring minder meget om bronzer, men her handler det om at skabe lidt mere hårde linje og skygger så du får mere markerede kindben, næseryg eller lignende. Her vil du ofte skulle have fat i en lidt mindre pensel som hverken er for tætpakket eller for fluffy. Målet er at skabe kontraster men du vil naturligvis heller ikke bare have for skarpe linjer på ansigtet. 

Læg den flotteste blush

En blushbørste minder meget om den børste du også bruger til bronzer. Her vil du have en fluffy pensel der kan blende produktet flot ud så du får et naturligt look der giver mere liv til dit ansigt. Børsten er lidt større og rundere og sørger for at du får lagt en flot blush men et par strøg. 

Lav de flotteste eyelooks

Du skal naturligvis også have det helt rette makeupbørste til øjenskygge. Her vil du ofte bruge mange flere forskellige pensler end når du lægger makeup i resten af ansigtet. Dette er oftest fordi at de fleste af os leger med flere forskellige farver på øjenlåget og så bruger vi også et mix at tætpakkede flade børste og fluffy blendingbrushes til at få det helt rette eyelook. 

Skal du have lagt en flot farve eller blikfangende glitter på selve øjenlåget skal du gå efter en packing brush. Denne type pensel er fladere og pakket tt for at samle en masse pigment op og påføre det direkte der hvor du gerne vil have det. En god grundregel er at en flad børste vil give et mere intenst og dækkende look mens en fluffy børste til give et blødt og blendet resultat. Det er også derfor det er godt at have mange forskellige makeupbørster, så kan du nemlig altid opnå præcis det makeuplook du prøver at udføre.

De bedste børster til blending

Har du lagt en flot farve i midten af øjenlåget vil du sikkert også gerne have en crease der er godt blended. Med en blendingbørste til øjenskygge kan du skabe en blød overgang mellem dit eyelook og resten af øjenområdet hvor du ikke har lagt øjenskygge. Disse type børster fås i mange forskellige størrelse og forskellige former for tæthed. Leger du med alle dine pensler vil du hurtigt finde frem til lige netop den der passer bedst til dine yndlingslooks så du får den flotteste makeup på dine øjenlåg.

Skab de smukkeste øjenbryn

Bruger du pomade, farvet voks eller øjenbrynsfarve i powder form skal du have fat i en smart børste til at lægge det. En øjenbrynsbørste skal være helt tynd og tætpakket for at du kan styre den med præcision. Uanset om du blot fylder dine bryn lidt ud eller d går efter de helt sparke linjer så finder ud helt sikkert en pensel der klarer jobbet her på siden. Du vil ofte kunnen genkende en makeupbørste til øjenbryn på at den er supertynd og har en skrå top. Denne type børste kan også bruges til at lave en flot eyeliner med enten øjenskygge eller med en gel liner fra en lille krukke. 

Makeupbørstesæt

Skal du have alle dine pensler samlet ét sted skal du tage et kig på vores fede makeupbørste sæt. Her får du mellem 5 og 15 forskellige børster der egner sig til ethvert look. Nogle sæt fokuserer mere på øjenskygge mens andre har et større udvalg af forskellige børster til selve ansigtet. Når du vælger et samlet sæt, kan du være sikker på at du modtager et godt mix af forskellige børster, og så får du også den type pensler der oftest. er brugt. Endnu en stor fordel ved et samlet sæt er at alle dine pensler passer sammen. Vælg et sæt af makeuppensler i et design eller i en farve du godt kan lide, så kan du blive ekstra glad hver eneste gang du sætter idg ned for at lægge din sminke. 

Vælg et makeupbørstesæt der kommer med en flot holder eller en rejsetaske som gør det nemt for dig at udstille dine pensler på makeupbordet eller have dem med dig når du enten er på ferie eller hvis du skal gøre dig klar hjemme hos en veninde eller lignende. Uanset hvilket sæt du vælger, kan du være sikker på at modtage børste ri en rigtig god kvalitet som sørger for at gøre din makeup påføring endnu nemmere og flottere. 

Når du handler på evermart.dk kan du være sikker på at finde billige makeup børster og makeup børste sæt som sørger for at du altid har det helt rette tool til at sminke din ansigt lige som u ønsker. Udover at kvaliteten er i top og prisen er i bund har vi også altid mulighed for lynhurtig fragt. Kan du slet ikke vente på at modtage dine nye børster til makeup kan du modtage dem allerede i morgen! Handler du nogle makeup pensler som er på lager i dag vil du kunne bruge vores dag-til-dag levering. Du kan vælge den lynhurtige levering til uanset hvor stor eller lille din ordre er. 

Anderledes oval børster

Er du ikke til de helt klassiske makeuppensler finder du også oval børster her på siden. Vore ovalbørster er utrolig tætpakket og virker næsten som en blanding mellem en svamp og en klassisk børste. Du får en rigtig god dækning uden at børsten suger alt din Foundation samtidig med at du får et flot og blended resultat på ingen tid. Ovalbørsterne passer bedst til flydende eller creme sminke og sørger for at skabe den perfekte base på dit ansigt. 

Rengør dine børste ofte!

Det er utroligt vigtigt at du sørger for at holde dine makeupbørster rene. Der kan nemt samle sig skidt og bakterier i dine børster (især i dem hvor du bruger flydende produkter) og det kan give rigtig træls og uren hud hvis du bruger dine børste igen og igen uden at vaske dem. Når du skal vaske dine børster gøres det nemmest under rindende vand og så med sæbe samt en rense måtte. Find din rensemåtte til makeup børster ved at klikke lige HER og vær sikker på at dine pensler bliver rengjort i dybden