Garmin Fenix 6 Serien

1 til 12 af 48

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 48

pr. side
Sorter faldende

Fenix 6-serienGarmin Fenix 6-serien

Fenix 6-serien har siden indeholder nogle af Garmins bedst solgte og mest elskede aktivitetsure. Sammenlignet med sine forgængere kommer de tre Fenix 6-smartwatches i et nyt og mere lækkert design i rustfrit stål med en endnu større skærm end tidligere, som producenterne har fået plads til uden at gøre selve uret større.

Garmin Fenix 6 er lanceret i tre forskellige versioner efter samme princip som Garmin Fenix 5: Den klassiske Fenix 6, der indeholder fede sportsfunktioner, som hjælper dig med at finjustere din træning på hastighed, tid og meget mere, så du får mest muligt ud af den. Fenix 6S er med en mindre urkasse og et mildere udtryk målrettet kvinder, men teknologien indeni er akkurat den samme. Den sidste version, Fenix 5X, er seriens mest kraftfulde ur, og det er designet til den ultimative sportsmand med en større omkreds og en bredere rem.

Alle tre smartwatches bruger moderne håndledsbaseret pulsmåling, der også kan give dig indikationer på stress og søvnkvalitet. Selvom Garmin Fenix 6 er designet til sport og fysisk aktivitet, er urene også udstyret med funktioner som Garmin Pay, der gør dem uundværlige i hverdagen.

Her på siden finder du et væld af forskelligt tilbehør til modellerne i Garmin Fenix 6-serien til ultraskarpe priser, så du kan gøre dit ur helt personligt og optimere det, så det passer til netop dine behov!