Garmin Fenix

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Garmin Fenix-serien

Garmin har siden 2008 sidder solidt på markedet for GPS løbeure og udvikler konstant på deres håndledspulsmålingsteknologi. En af Garmins helt stor succeser er modelserien Fenix, der allerførst blev lanceret i midten af 2012. Siden har Fenix-urene udviklet sig, og i dag er de to mest populære serier Garmin Fenix 3 og Garmin Fenix 5. Garmin Fenix 3 indeholder to modeller, Fenix 3 og Fenix 3 HR, hvoraf den almindelige 3'er også findes i en Sapphire udgave med ridsefast skærm og indbygget WiFi. Fenix 3 har en batteritid på op til 20 timer pr. opladning, og giver dig mulighed for brugertilpasning af urskiver, datafelter, widgets og aktiviteter. Garmin Fenix 3-serien er designet til multisport, og er både vandtæt og stødresistent. Uret logger dine data og fremskridt så du hele tiden kan holde øje med din forbedring.

Du kan desuden parre dit Fenix 3 eller 5 med din smartphone og modtage SMS'er, mails og notifikationer direkte på dit smartwatch!

Garmin Fenix 5-serien

Garmins nyeste skud på Fenix-stammen er fēnix 5, 5S og 5X. Seriens tre modeller er alle senere lanceret i en Plus-model, der tilføjer en række ekstra features til urene. Garmin Fenix 5, 5S og 5X erstatter forløberne Fenix 3 og Fenix 3 HR på markedet. Overordnet har de tre modeller i Fenix 5-serien mange fælles træk. Urene bruger bruger fortsat handledsbaseret pulsmåling, så du til enhver tid kan regulere din træningsintensitet eller aktivitetsniveau efter dine mål. I Fenix 5-serien findes Garmins hidtil mest avancerede datatilgængelighed, som er resultatet af flere nye træningsfunktioner, der giver indblik i din træning på et fysiologisk niveau. Funktionerne er forudindlæste, så Fenix 5 automatisk registrerer aktivitetsskift (f.eks. fra løb til klatring) og indsamler de relevante data for aktiviteten. Uret er desuden udstyret med en Performance-widget, der giver et konstant overblik over træningseffekt og -fremskridt. Hvad enten du er cykelrytter, svømmer, skiløber, golfspiller eller løber, professionel eller ej, giver Garmin Fenix 5-serien dig den ideelle træningsmakker. Er du indehaver af det nye Fenix 5, 5S eller 5X - eller en Plus-model - kan du være sikker på at finde et bredt udvalg af tilbehør og beskyttelse hos Evermart.dk! 

Garmin Fenix 5 / 5S / 5X og Plus - hvad er forskellen?

Garmin Fenix 5 er det ur, der minder mest om Fenix 3. 

Garmin Fenix 5S er designet hovedsageligt til kvinder. Dette smartwatch indeholder de samme funktioner som Fenix 5, men med et mindre, mere kompakt design, så det passer bedre på et kvindehåndled. Uret har samtidig et mildere, mere enkelt udtryk.

Garmin Fenix 5X findes kun i Sapphire-versionen, der har indbygget WiFi, mens 5 og 5S findes i både en almindelig og en Sapphire udgave. 5X er desuden udstyret med et topografisk europakort, så uret selv kan foreslå dig ruter både inden og under løbeturen, hvis du farer vild, og samtidig vise dig rutens terræn.

Mens det på de oprindelige modeller kun er 5X der har topografisk kort, er alle plus-modellerne lanceret med denne feature. 5 Plus, 5S Plus og 5X Plus har alle de samme funktioner som deres respektive lillebrødre, men der er tilføjet en række ekstra widgets. F.eks. kan det måle oxygenniveauet i dit blod og forudse fremtidige terrænændringer og give dig besked om dem. Derudover er batteritiden øget på alle 3 ure: 5S Plus har op til 7 dages batteritid i smartwatch-mode, 5 Plus har op til 12 dage, og 5X Plus helt op til 20 dage på én opladning.

Tjek Trustpilot ud!

+10.000 glade kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot - og derfor har vi fået en 5-stjernet Trustscore. Den er vi selvfølgelig enormt stolte af, så vi læser enhver anmeldelse, så vi i fremtiden kan blive ved med at tilbyde den allerbedste handelsoplevelse. Fortæl os derfor gerne om din egen købsoplevelse!