Garmin Fenix 5 Serien

Fenix 5-SerienGarmin Fenix 5-serien

De seks smartwatches i Fenix 5-familien er nogle af Garmins mest elskede aktivitetsure. Urene er designet til give dig al den data, du har behov for, præcis når du skal bruge den. Fenix 5-modellerne har højtudviklede og konkurrencedygtige aktivitets- og pulsmålere, samt særligt intelligente GPS'er med ultrapræcis lokationstracking.

Fenix 5-serien indeholder 3 forskellige versioner, der desuden alle er lanceret i en Plus-model. Fenix 5S har en urskive på 42mm og er det mindste smartwatch af de tre, og i både størrelse og æstetik er det mere specifikt målrettet kvinder. Fenix 5X er det ultramaskuline sportsur med et råt ydre og et funktionsspækket indre. Begge modeller udspringer af det oprindelige Fenix 5, der henvender sig til både mænd og kvinder med sit mere neutrale og sportslige design. I indhold og præstation er de tre ure identiske på nær det forudindlæste landkort i Garmin Fenix 5X.

Plus-modellerne ligner langt hen af vejen de regulære ure i Fenix 5-serien, men tilføjer populære funktioner som Garmin Pay og Garmin Music til din oplevelse. Fordi Garmin Fenix 5-urene er skabt til at måle, visualisere og udfordre din fysik, er de også værd at passe godt på. Find et bredt udvalg af beskyttelse, sportsremme og andet tilbehør til dit Garmin-ur på siden her - uanset hvilken model, du har!