Garmin Fenix 5S / 5S Plus Remme

Remme til Garmin Fenix 5S / 5S Plus - billige & nemme at udskifte

Urremme til Garmin Fenix 5sSom et af de førende brands indenfor smartwatch-teknologi, har Garmin nemlig desinget Fenix 5S / 5S Plus med henblik på, at det kan indgå som en partner og hjælp i alle dagens mulige situationer, lige fra løbeturen til støvsugningen, eller endda til familiefødselsdagen. Derfor kan det give god mening at have flere forskellige remme at skifte mellem, så du altid kan give dit ur det udtryk, du ønsker. Hvis du er rigtig glad for den rem, der fulgte med dit Garmin Fenix 5S / 5S Plus da du købte det, behøver du ikke lægge den på hylden bare fordi du får en ny.

Der fulgte naturligvis en lækker silikonerem med i købet af dit Fenix 5S eller 5S Plus, dog egner denne rem sig ikke altid til alle lejligheder. Med en Garmin Fenix 5s urrem i læder eller metal får dit smartwatch pludseligt et stilrent og klassisk udseende der passer til alt fra den travle hverdag til et fancy bryllup.

Du skal dog ikke gemme silikoneremmen helt væk, den egner sig nemlig perfekt til sport og træning da silikone sidder utrolig behageligt på håndleddet og ikke tager skader af hverken vind eller vejr. Er din gamle Garmin Fenix 5s Silikonerem slidt eller ødelagt så finder du n ny her på siden i topkvalitet i et hav af forskellige farver

En rem ændrer drastisk udseende af dit smartwatch, og det kan derfor være en rigtig god ide at have flere forskellige liggende. Garmins Quickfit teknologi sørger for at du nemt og hurtigt kan udskifte din urrem til Fenix 5S så dit smartwatch passer til alle lejligheder!

I Kataloget ovenfor finder du et kæmpe udvalg af forskellige fede Garmin Fenix 5s og Garmin Fenix 5s Plus urremme der passer perfekt til dit ur! Uanset om du leder efter en fed silikonerem, en lækker læderrem eller en smart urrem i rustfrit stål så finder du det her på siden!

Tag et kig og find lige den rem der passer bedst til dig, din livsstil og dit fede smartwatch!