Garmin Fenix 5 / 5 Plus Remme

Personliggør dit Garmin Fenix 5 / 5 Plus med en unik rem!

Fenix 5Garmin Fenix 5 og efterfølgeren Garmin Fenix 5 plus er to utrolige fede smartwatches med et stilrent og enkelt design. Garmin Fenix 5 / 5 Plus giver dig mulighed for at tilpasse dit smartwatch helt efter din egen smag. Du kan nemt og hurtigt give dit smartwach et personligt præg ved at vælge den helt rette Fenix 5 urrem! Fenix 5s er lavet til at gøre din hverdag nemmere. Et smartwatch giver dig oplevelsen af ur og mobil i en enhed der altid sidder på håndledet. Når du først har uret på, skal du kun tage det af for at oplade det. Garmin Fenix 5s er lavet til at have på dag ind og dag ud - og det er således ideelt at have en rem til enhver lejlighed!

Når du skal vælge en ny rem til Garmin Fenix 5 / 5 plus skal du blot vælge en rem der passer til dig og din livsstil. Bruger du dit smartwatch primært til sport vil vi kar anbefale en lækker silikone urrem til Fenix 5S og Plus. Materialet silikcone kan holde til det hele, og det sidder altid behageligt på dit håndled når du er i gang i fitness eller du er ude på den helt lange løbetur. Her på siden finder du over silikone remme i ovre 10 forskellige farver og designs, så du finder sikker lige den sportsrem til Fenix 5 du leder efter! 

Selvom en silikone urrem til Garmin Fenix 5 og Fenix 5 plus, så passer denne type rem ikke altid til alle lejligheder. Skal du have dit ur på i en finere anledning kan du med fordel vælger en klassisk læder rem eller en smart urrem i metal. Med materialer som leather og rustfrit stål får du hurtigt et eget eksklusivt ur der passer til selv det lækreste jakkesæt.

Garmin Fenix 5 urremme er heldigvis helt utrolige lette at udskifte! Med Garmins quickfit teknologi tager det under et minut at udskifte remmen på dit smartwatch. Det betyder at du sagtens kan have en lang række urremme liggende hjemme i skuffen og så kan du altid vælge den rem der passer bedst til anledningen. Her på siden har vi samlet et kæmpe sortiment af fede urremme til Fenix 5 Plus der nok skal pynte på dit ur! Uanset om du vælger en urrem i silikone, læder, metal eller nylon er du sikret en urrem i topkvalitet der sidder behagelig på håndledet.

Tag et kig i kataloget ovenfor og find lige den rem der passer bedt til dig og dit Garmin Fenix 5 smartwatch!