Garmin Fenix 6S / 6S Pro

 • Garmin Fenix 6S / 6S Pro Remme

  Garmin Fenix 6S / 6S Pro Remme

 • Garmin Fenix 6S / 6S Pro Oplader

  Garmin Fenix 6S / 6S Pro Oplader

 • Garmin Fenix 6S / 6S Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

  Garmin Fenix 6S / 6S Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • Garmin Fenix 6S / 6S Pro Opbevaring

  Garmin Fenix 6S / 6S Pro Opbevaring

Fenix 6sGarmin Fenix 6S / 6S Pro

Garmin Fenix 6S / 6S Pro er en mindre og mere kompakt udgave af det klassiske Fenix 6 smartwatch. Selvom urkassen er mindre, er alle funktionerne de samme. Garmin Fenix 6S / 6S Pro er specifikt målrettet kvinder med et mere stilrent og elegant design, og så er det i øvrigt 21 gram lettere. Garmin har formået at gøre Fenix 6S hele 10 procent mindre end forgængeren Garmin Fenix 5S uden at gå på kompromis med skærmstørrelsen, som fortsat er 1,2". Desuden har Fenix 6S samt Fenix 6S Pro en batterilevetid på 6 timer i GPS-tilstand og 9 timer i smartwatch-tilstand. 

Garmin Fenix 6S  / 6S Pro er udstyret med en intelligent genkendelsesteknologi, der lynhurtigt opfanger, når du skifter aktivitet, så du altid er sikker på at få de rigtige målinger på din træning. Den genkender blandt andet aktiviteter som løb, cykling, svømning, golf og meget mere, og uret registrerer, hvis terrænnet eller omgivelserne ændrer sig undervejs.

Er du på udkig efter en ny rem eller nyt tilbehør til dit Garmin Fenix 6S / 6S Pro smartwatch? Så finder du med sikkerhed noget, der falder i din smag, i vores udvalg her på siden. Slå dig løs blandt remme, beskyttelse og opladning!