Remme til Garmin Fenix 6S / 6S Pro

12 vare(r)

 pr. side

12 vare(r)

 pr. side

UremmeRemme til Garmin Fenix 6S / 6S Pro

Personliggør dit nye Garmin Fenix 6S / 6S Pro smartwatch med en af vores lækre remme. Selvom den medfølgende silicone rem er både praktisk og komfortabel, holder den desværre ikke for evigt. Her på siden har vi heldigvis et bredt udvalg af forskellige remme til Garmin Fenix 6S, og du kan være sikker på at finde en, der falder i din smag.

Leder du efter en erstatning for din slidte siliconerem, har vi selvfølgelig en ny til dig. Vores silicone rem til Garmin Fenix 6S / 6S Pro findes i hele seks forskellige fede farver, og er du ikke til nogen af dem, har vi yderligere tre farver i vores sportsrem til Garmin Fenix 6S / 6S Pro, der også er lavet i silicone. Silicone remmene finder du både i ensfarvet og med mønstre eller motiver på.

Er du derimod på udkig efter en mere klassisk rem, der også går an ved fine selskaber - eller måske bare til hverdagen - finder du blandt andet vores elegante mesh rem til Garmin Fenix 6S / 6S Pro i både sort og sølv metal. Tag et kig og find din nye yndlingsrem med det samme!