Garmin Fenix 6 / 6 Pro

 • Garmin Fenix 6 / 6 Pro Remme

  Garmin Fenix 6 / 6 Pro Remme

 • Garmin Fenix 6 / 6 Pro Oplader

  Garmin Fenix 6 / 6 Pro Oplader

 • Garmin Fenix 6 / 6 Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

  Garmin Fenix 6 / 6 Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • Garmin Fenix 6 / 6 Pro Opbevaring

  Garmin Fenix 6 / 6 Pro Opbevaring

Fenix6Garmin Fenix 6  / 6 Pro - Uret til alle former for sport

Garmins populære Fenix-serie bliver formentlig senere i år udvidet med endnu en smartwatch model. Det nye skud på stammen forventes at være en videreudvikling af teknologien i Fenix 5 / 5S / 5X og derfor er det meget sandsynligt, at det får næste nummer i rækken og bliver navngivet Fenix 6. Fenix-modellerne appellerer særligt til målgruppen af sportsudøvere og friluftsentusiaster, fordi de er i stand til at tracke og måle stort set alt, hvad man foretager sig.

Opgraderet GPS- og sensor-teknologi

De seneste Fenix 5-modeller er blevet vel modtaget, men flere brugere har oplevet mindre problemer med flere sensorer, og derfor forventes Fenix 6 at indeholde opgraderet sensorteknologi på samtlige fronter, samt en endnu mere avanceret GPS-tekbnologi. Derudover spår flere gadgeteksperter, at Garmin Fenix 6 vil være udstyret med det velkendte Pulse Oximeter, der måler iltindholdet i dit blod på alle tider af døgnet og holder øje med dit iltoptag, mens du sover. Funktionen er tidligere set hos Garmin Fenix 5X Plus og Garmin Vivosmart 4. Det er også meget sandsynligt, at det nye Fenix aktivitetsur vil indeholde en helt ny type sensorer, der registrerer terræn, højdemeter og tager højde for din fysiske form og træthed, når uret giver dig besked om, hvor hårdt du skal arbejde.

Garmin Fenix 6 vil sandsynligvis også indeholde alle de tidligere sete funktioner til vandaktiviteter, cykling, golfspil og skiløb for bare at nævne et par stykker. Garmin Fenix 6  smartwatchet er aktivitetsuret til alle former for sport og din ultimative træningsmakker, uanset hvilken aktivitet eller sportsgren, du er bidt af. Garmin Fenix 6 forventes at udkomme i sidste halvår af 2019 eller først i 2020, men Garmin har endnu ikke annonceret en udgivelsesdato. Uret vil formentlig blive markedsført som et high-end ur og derfor ende i den tunge ende rent prismæssigt, men heller ikke for langt fra Fenix 5-modellerne. Det vil ikke overraske, hvis Garmin også denne gang beslutter at designe tre forskellige versioner af samme model, hvor man for en lidt højere pris kan nyde ekstra features udover dem, der hører til standardmodellen.

Overvejer du allerede at investere i det nye Garmin Fenix 6 smartwatch, når det kommer? Så kan du allerede nu browse vores katalog for ekstra remme, beskyttelse og andet tilbehør og udstyr til dit nye aktivitetsur!