Garmin Fenix 6X / 6X Pro

  • Remme til Fenix 6X / 6X Pro

    Remme til Fenix 6X / 6X Pro

  • Oplader til Fenix 6X / 6X Pro

    Oplader til Fenix 6X / 6X Pro

  • Skærmbeskyttelse til Fenix 6X / 6X Pro

    Skærmbeskyttelse til Fenix 6X / 6X Pro

1 til 12 af 23

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 23

pr. side
Sorter faldende

Fenix 6XGarmin Fenix 6X / 6X Pro

Garmin Fenix 6X urene er seriens storebror med ekstra kraftfulde komponenter og en endnu større skærm på 1,4". Også udvendigt er der synlig forskel på seriens ure, og 6X / 6X Pro stikker ud som det skarpeste og mest maskuline sportsur. Urkassen er større og remmen er bredere, og det er designet med tanke på den ultimative sportsmand, der stiller høje krav til sit smartwatch.

Første Garmin-ur nogensinde med solopladning!

Garmin Fenix 6X Pro findes desuden med indbygget solpanel i displayet, der forlænger batterilevetiden betydeligt. Det er særligt praktisk på eksempelvis sportsrejser, hvor uret i løbet af dagen kan oplade sig selv, så du kan være i gang hele tiden.

Foruden pulsmåler, aktivitetsgenkendelse, GPS, musik og alt det andet, der som oftest hører til et aktivitetsur i denne klasse, er Garmin Fenix 6X og Pro versionen udstyret med en sikkerheds- og sporingsfunktioner, der giver dig mulighed for at holde helt styr på, hvor dine data befinder sig. Fenix 6X-serien er nemlig nogle all-around sportsure, der i høj grad indbyder til personlig brug udover træningsmåling. Fenix 6X / 6X Pro understøtter selvfølgelig Garmin Pay og giver dig mulighed for at overvåge kvaliteten af din søvn samt dit stressniveau, så du ved, hvornår du bør hvile, og hvornår du får mest muligt ud af din træning.