Filter til Neato Botvac Robotstøvsuger

 • Filter til Neato Botvac D4

  Filter til Neato Botvac D4

 • Filter til Neato Botvac D5

  Filter til Neato Botvac D5

 • Filter til Neato Botvac D6

  Filter til Neato Botvac D6

 • Filter til Neato Botvac D7

  Filter til Neato Botvac D7

 • Filter til Neato Botvac D8

  Filter til Neato Botvac D8

 • Filter til Neato Botvac D9

  Filter til Neato Botvac D9

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filtre til Neato Botvac Robotstøvsuger

Når luften passerer filteret i din Neato Botvac robotstøvsuger, opfanges blandt andet støv og andre partikler, inden luften blæses ud i dit hjem igen. Filteret er et vigtigt komponent i en robotstøvsuger, og kræver vedligeholdelse, hvis man gerne vil have det bedst resultat, når robotstøvsugeren gør rent. På denne side kan du finde information omkring det støvfilter, som sidder i netop din Neato Botvac robotstøvsuger.

HEPA Filter Neato Botvac

HEPA filtre fjerner selv mikroskopiske støvpartikler i rummet

Vil du have den bedste filtrering af luften, skal du have fat i et HEPA-Filter. Denne type filter er særligt velegnet til hjem, hvor der bor personer med allergi. HEPA står for high-efficiency particulate air. Et filter af denne type kan fange selv de mindste mikroskopiske støvpartikler. Det betyder, at luften som strømmer ud af robotstøvsugeren er fri for blandt andet støv, pollen, bakterier, pollen, mug og andre allergener. Du får dermed en renere luft, et renere hjem, og et endnu bedre indeklima. 

Sådan rengøre du dit filter på Neato Botvac

Du kan forlænge filterets levetid, ved at rengøre filteret ofte. Filteret på en Neato Botvac er placeret i robotstøvsugerens støvbeholder. Når du skal rengøre filteret, skal du derfor først tage støvbakken ud, og tømme den i en skraldespand. Du kan nu forsigtigt trække filteret ud af støvbakken og rengøre filteret. 

Du kan forsigtigt banke filteret, for at fjerne størstedelen af støvet. Børst derefter det resterende skidt ud af filteret, ved at løsne det med filterbørsten og eventuelt tøre filteret med en mikrofiberklud. 

Hvor ofte skal et støvsugerfilter rengøres eller udskiftes?

Du bør rengøre filteret jævnligt, da der hurtigt ophober sig støv, skidt og andet snavs. Du vil måske opdage, at det kan være svært at fjerne alt skidtet i filteret ved rengøring. Du bør derfor ligeledes udskifte filteret jævnligt, hvis du gerne vil have støvsugeren til at levere det bedst mulige resultat hver gang. Udskift gerne filteret hver 6-12 måned eller efter behov. 

Hvornår ved du om dit Neato Botvac filter trænger til udskiftning?

Et tilstoppet filter kan give en dårlig sugeevne. Oplever du, at din støvsuger ikke opfanger nær så meget skidt fra gulvet, kan det være fordi, at filtret trænger til en udskiftning. Et blokeret filter kan også få støvsugeren til at støje mere end normalt. Dette sker fordi luften ikke uhindret kan forlade robotstøvsugeren, og den derfor må arbejde hårdere for at skubbe luften ud. 

Vi anbefaler, at man løbende holder øje med sin robotstøvsugers stand, og vedligeholder maskinen ofte. Dette inkluderer også filteret. Hver gang du tømmer støvbakken, kan det være en god idé at tjekke filterets tilstand, og se, om det er tilstoppet, slidt, ødelagt og trænger til en udskiftning. 

Vil du gerne være på den sikre side, og ikke risikere at mangle et filter, når det gammel går i stykker? Så kan du med fordel købe en filter-pakke, som indeholder flere filtre. Vi giver nemlig mængderabat. Ved at købe en af vores pakker med filtre opnår du den bedste stykpris. Du kan finde vores filterpakker og meget andet udstyr og tilbehør til Neato Botvac her på Evermart.dk.